test

Hammashoitaja (Petäjävesi), määräaikainen

Hakuaika päättyy  1.5.2024 15:45

Tervetuloa töihin Petäjävedelle!

Haemme suun terveydenhuoltoon Petäjäveden hammashoitolaan

HAMMASHOITAJAA ajalle 6.5.2024-30.3.2025

Hammashoitajan työtehtävät sisältävät hammaslääkärin työparityötä, lisäksi kiinnostuksen mukaisesti itsenäistä potilastyötä ja hoidontarpeenarviossa toimimista tarvittaessa. Hammashoitaja vastaa hygienian ja aseptiikan toteutumisesta sekä vastaanoton toimintavalmiudesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn osana laadukasta palvelujärjestelmää ja toimivaa työyhteisöä. Mahdollistamme työssä kehittymisen ja haluamme huomioida yksilöllisiä ammatillisen kiinnostuksen kohteitasi tukien yksilöllisiä koulutustarpeitasi. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, kehitysmyönteisyyttä sekä positiivista ja itsenäistä otetta työhön. Lisäksi pystymme tarjoamaan mahdollisuuden lisävastuisiin. Perehdytämme sinut hyvin työtehtäviisi.

Petäjävedellä on hyvä yhteishenki ja yhteistyö Sote- keskuksen muun väen kanssa on helppoa.
Työaikamuotomme on yleistyöaika, ja pääset vaikuttamaan myös oman työsi suunnitteluun, työaikoihin ja tehtäväsi sisältöön. Tiimimme pyrkii yhteiseen päämäärään hyvässä hengessä. Työyhteisömme on mukavan pieni, hoitolassamme on kolme hoitohuonetta ja tilamme ovat siistit sekä toiminnaltaan hyvät.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilö (559/1994) ja hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suun terveydenhuollon osaamisalalta. Eduksi katsotaan kokemus hammashoitajan sekä hoidon tarpeen arvioinnin työstä. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoidon osaamista (LOVe-LOP/Suulop, PKV). Lääkehoidon osaamisen pystyt suorittamaan tarvittaessa heti koeajan alussa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48§:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Hammashoitajan peruspalkka on 2.404,96 euroa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.
Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Voi tulla halutessasi tutustumaan Petäjäveden hammashoitolaan jo hakuaikana.
Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tule töihin Petäjävedelle, mukavan ajomatkan päässä Jyväskylästä! Kurkkaa tästä lisätietoa Petäjävedestä, jossa yhdistyvät maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut: https://www.petajavesi.fi/



Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Viivi Raivio-Pekkarinen 

osastonhoitaja

p. +358503168603

viivi.raivio-pekkarinen@hyvaks.fi 

-

Kirsi Autonen-Honkonen

ylihoitaja

p. +358503118587

kirsi.autonen-honkonen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan