Hammashoitaja (suun terveydenhuolto, Korpilahti)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Hei hammashoitaja! Kiinnostaisiko sinua monipuolinen työ suun terveydenhuollossa? Tule työkaveriksemme rakentamaan omannäköinen työarki Korpilahdella.

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle suun terveydenhuoltoon Korpilahdelle

HAMMASHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen 5.8.2024 alkaen.

Hammashoitaja työskentelee ensisijaisesti Korpilahden hammashoitolassa, mutta on tarvittaessa valmis työskentelemään myös muissa suun terveydenhuollon toimipisteissä.

Hammashoitajan työtehtävät sisältävät mm. hammaslääkärin työparityötä, hoidon tarpeen arvioinnissa työskentelyä sekä terveyden edistämisen työtehtäviä. Hammashoitaja vastaa hygienian ja aseptiikan toteutumisesta sekä vastaanoton toimintavalmiudesta. Mahdollistamme työssä kehittymisen ja haluamme huomioida yksilöllisiä ammatillisen kiinnostuksen kohteitasi tukien yksilöllisiä koulutustarpeitasi. Lisäksi pystymme tarjoamaan mahdollisuuden lisävastuisiin.

Työaikamuotomme on yleistyöaika. Tiimimme pyrkii yhteiseen päämäärään hyvässä hengessä. Perehdytämme sinut työtehtäviisi.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn osana laadukasta palvelujärjestelmää ja toimivaa työyhteisöä. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, vastuuntuntoa, joustavuutta sekä positiivista ja itsenäistä otetta työhön. Edellytämme työssä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työn kokonaisuuden hallintaa. Toivomme sinulta innostuneisuutta työhön ja halua kehittää niin omaa työtäsi kuin työyhteisöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilö (559/1994) ja hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suun terveydenhuollon osaamisalalta. Eduksi katsotaan kokemus hammashoitajan sekä hoidon tarpeen arvioinnin työstä. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoidon osaamista (LOVe-LOP/Suulop). Lääkehoidon osaamisen pystyt suorittamaan tarvittaessa heti työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta. Tehtävässä on koeaika.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kurkkaa lisää Korpilahdesta täältä: https://www.jyvaskyla.fi/asuminen-rakentaminen-ja-liikenne/asuminen/kotikulmat-jyvaskylan-asuinalueet/korpilahti

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Jaana Nieminen, osastonhoitaja

p. 050 350 5718

jaana.nieminen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!