test

Hankinta- ja palveluseteliasiantuntija, Hankinta- ja logistiikkapalvelut

Hakuaika päättyy  2.5.2024 14:00

Haemme Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen hankinta- ja logistiikkapalveluihin hankinta- ja palveluseteliasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan toimeen.

Haemme Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen hankinta- ja logistiikkapalveluihin hankinta- ja palveluseteliasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan toimeen.

Asiantuntijan keskeinen tehtävä on vastata palveluntuottajien hakeutumiseen liittyvien ja vuosittain päivitettävien asiakirjojen tarkistuksesta, vastaa palvelusetelin arvon ja palveluntuottajien hinnaston ilmoittamiseen liittyvistä valmisteluista yhdessä hyvinvointialueen eri toimijoiden kanssa . Lisäksi asiantuntija ohjaa ja tukee tarvittaessa tuottajia ostopalvelujärjestelmän käyttöön liittyen sekä vastaanottaa yhteistyössä palvelualueiden kanssa palvelusetelituottajien hakemukset. Asiantuntijan tehtäviin kuuluu myös hankintoihin liittyvien tarjousasiakirjojen laadintaa sekä hankintakokonaisuuksien suunnittelua ja toteuttamista.

Tehtävässä edellytetään tiivistä yhteistyötä hyvinvointialueen eri palvelualueiden kanssa. Asiantuntijan tulee seurata palveluiden tuottamiseen ja palvelusetelilainsäädäntöön liittyviä muutoksia ja arvioida sääntökirjojen päivittämiseen liittyviä vaatimuksia ja käynnistää sääntökirjojen päivitysprosessi ja toteuttaa se yhdessä hankinta- ja palvelusetelisuunnittelijan sekä palvelualueiden vastuuhenkilöiden kanssa. Yhteisenä tavoitteena on varmistaa palvelusetelin sujuva käyttö sosiaali- ja terveyspalveluissa ja yhteistyö toimittajakunnan kanssa.

Hakijalta edellytetään riittäväksi katsottavaa työkokemusta sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa ja kokemusta sote-alan tehtävissä. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteellisuutta ja joustavuutta.

Eduksi luetaan kokemus julkisesta hankinnasta sekä hankintaprosessien ja hankintalainsäädännön tuntemus, työskentely palvelusetelitoiminnan parissa tai projektitoiminnan kokemus.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Hankintapäällikkö Tapani Ikola

puh. 044 438 4171

tapani.ikola@hyvaep.fi

Hankinta- ja logistiikkajohtaja Ulla Isotalo

puh. 050 474 4532

ulla.isotalo@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan