Henkilökohtainen avustaja

Hakuaika päättyy  31.5.2024 14:00

Etsitään henkilökohtaista avustajaa naishenkilölle Ilmajoelle. Työvuoroja on 30 h/kk ja ne sijoittuvat arkipäiville, pääsääntöisesti aamupäiville.

Etsitään henkilökohtaista avustajaa naishenkilölle Ilmajoelle. Työvuoroja on 30 h/kk ja ne sijoittuvat arkipäiville, pääsääntöisesti aamupäiville.

Avustustehtävät ovat kodin askareissa avustamista mm. siivoamisessa sekä ruoan valmistuksessa. Lisäksi tehtäviin kuuluvat asiointiapuna oleminen esim. kaupassa ja pankissa. Työsuhde alkaa yhteisen sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on toistaiseksi voimassa oleva. Tarkempi työaika on sovittavissa, mutta tarve on pääsääntöisesti kaksi kertaa viikossa aamupäivisin.

Avustettavalla on lapsia, jotka ovat arjessa mukana myös avustajan aikana, joten odotetaan lasten kanssa hyvin toimeentulevaa avustajaa. Avustajalta odotetaan lisäksi joustavuutta ja luotettavuutta. Ajokortti on välttämätön, asioilla käydään avustettavan autolla. Taloudessa on koira.

Valinta voidaan tehdä jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan henkilökohtaisen avun keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Yhteystiedot

Henkilökohtaisen avun tuki- ja rekrytointi Meri Viita 044 4181 889 (Tiedustelut arkisin klo 9-11 välillä) tai meri.viita@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan henkilökohtaisen avun keskus auttaa työnantajia rekrytoinneissa. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!