Henkilökohtainen avustaja

Hakuaika päättyy  30.8.2024 14:00

Haetaan tarvittaessa töihin kutsuttavaa henkilökohtaista avustajaa naistyönantajalle Hyllykalliolle. Työtunteja tehtävässä on tarpeen mukaan 0-40 h/vko maanantaista perjantaihin päivisin.

Haetaan tarvittaessa töihin kutsuttavaa henkilökohtaista avustajaa naistyönantajalle Hyllykalliolle. Työtunteja tehtävässä on tarpeen mukaan 0-40 h/vko. Avustajan on tarkoitus toimia sijaisena vakituiselle päivävuoroja 8.00-16.00 maanantaista perjantaihin tekevälle työntekijälle esimerkiksi sairaustapauksissa. Halutessaan avustajalla on mahdollisuus tehdä myös iltavuoroja (18.00-20.00) sekä viikonloppuisin päivävuoroja. Ilta- ja viikonloppuvuorot sovitaan työnantajan ja muiden avustajien kanssa.

Avustajan tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti hoidollinen avustaminen työnantajan kotona ja lisäksi avustaminen kodin ulkopuolella työnantajan menojen mukaan esimerkiksi teatterissa tai harrastuksissa. Työnantajan alaraajat on amputoitu ja hän on pyörätuolissa, joten työssä käytetään nostimia. Työtehtäviin kuuluu:
- Lääkkeidenjako
- Haavanhoito (aamuvuoro)
- Nostot hissillä
- Kestokatetrin käyttö
- Avustaminen suolen toiminnassa

Työntekijältä toivotaan luotettavuutta, maalaisjärkeä ja oma-aloitteisuutta. Työntekijän on oltava suomenkielentaitoinen, sillä työnantaja puhuu vain suomea.

Työnantaja kuuluu HETA-liittoon eli työsuhteessa noudatetaan HETA-liiton työehtosopimusta.

Valinta voidaan tehdä jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan henkilökohtaisen avun keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Yhteystiedot

Henkilökohtaisen avun tuki- ja rekrytointi Hanna Kellberg 044 4181 889 (Tiedustelut arkisin klo 9-11 välillä) tai hanna.kellberg@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan henkilökohtaisen avun keskus auttaa työnantajia rekrytoinneissa. Tutustu työnantajaan