test

Hoitotyön sijaisuus, asumispalvelut, Sonkajärvi

Hakuaika päättyy  7.5.2024 12:00

Haemme sijaista ajalle 13.5.-30.11.2024. Työyhteisönä olemme joustava ja pyrimme mahdollistamaan vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen työntekijän tarpeiden mukaisesti.

Oletko kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan AMK määräaikaisesta työtehtävästä Sonkajärven asumispalveluissa? Voit olla sairaanhoitaja, sosionomi, geronomi, toimintaterapeutti tai fysioterapeutti, huomioimme haussa myös opiskelijat, joilla on kertynyt 140 opintopistettä ennen työsuhteen alkua.

Keitä me olemme?
Sonkajärven asumispalveluihin kuuluvat Seniorikeskus Mosaiikki, joka on muistisairaita varten suunniteltu 18-paikkainen yksikkö sekä Palvelukeskus Tuulikannel, jossa meillä on kaksi 18-paikkaista ja yksi 12-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikköä. Lisäksi Tuulikanteleessa on 10-paikkainen lyhytaikaishoidon yksikkö, jossa on myös seudulliset kriisipaikat.

Työskentelymme pohjana on ikääntyneiden asukkaiden kokonaisvaltainen hoiva- ja huolenpitotyö. Teemme jatkuvaa työtä asukkaiden hoivan laadun ja paremman arjen kehittämiseksi. Tarvitset itsenäisiä päätöksenteko- ja ongelmanratkaisutaitoja vaihtelevassa arjessa. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ikäihmisten päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Käytössäsi on työterveyshuollon palvelut sekä Epassi etuus käytettäväksi kulttuuriin, liikuntaan ja hyvinvointiin. Työyhteisönä olemme joustava ja pyrimme mahdollistamaan vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen työntekijän tarpeiden mukaisesti.

Työ on päivätyötä arkisin, mutta käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joten halutessasi saat suunnitella itsellesi myös vuorotyötä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2 750,37 € /kk

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sekä Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattia. Valinnassa huomioidaan myös opiskelijat, joilla on ennen työn alkamista 140 opintopistettä.

Tehtävänkuva tarkentuu valittavan koulutuksen mukaan. Toimit joko hoitotyön tai kuntoutuksen asiantuntijana sekä suunnittelet, toteutat ja arvioit asukkaan hoitoa osana moniammatillista tiimiä. Työssäsi saat hyödyntää monipuolista osaamista.

Arvostamme kehitysmyönteistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä halukkuutta kehittää omaa ammattitaitoaan. Perustason ict-taidot katsotaan eduksi, sillä käytössämme on erilaisia sähköisiä tietojärjestelmiä. Perehdytämme ja tuemme työntekijöitämme tehtävässään.   

Muuta huomioitavaa:     
-Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme
niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja
todistus huumausainetestistä ennen työsuhteen alkamista.
-Tehtävää täytettäessä käytetään kolmen (3) kuukauden koeaikaa.
-Pohjois-Savon hyvinvointialueen lääkehoitosuunnitelman mukaiset lääkehoidon luvat on suoritettava viimeistään kahden
kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tekemään arvokasta työtä asukkaidemme parissa!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätähän hakemuksesi pikaisesti.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Lähiesihenkilö Merita Marin, 040 489 4245, merita.marin@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan