test

Hoiva-avustaja (2), sijaisuus, Taivalkosken kuntoutusyksikkö

Hakuaika päättyy  30.4.2024 14:30

Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle Ikäihmisten palveluihin Taivalkosken kuntoutusyksikköön hoiva-avustajia tai alan opiskelijoita sijaisuuksiin (2 sijaisuutta). Sijaisuuksien kestot 1-3 kk, aloitus sopimuksen mukaan.

Taivalkosken kuntoutusyksikkö on tarkoitettu asiakkaalle, joka tarvitsee lyhytaikaista moniammatillista hoitoa ja kuntoutusta. Yksikön toiminta on arvioivaa, kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää sekä edistävää. Tärkeää on aito kodinomaisuus ja arjen toiminnallisuus. Tavoitteenamme on asiakkaan turvallinen kotiutuminen omaan kotiin tarvittavan tuen ja palvelujen turvin.

Haemme hoiva-avustajia tai alan opiskelijoita osaavaan ja innostavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, hyvän perehdytyksen sekä tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset työskentelemään erilaisten asiakkaiden kanssa, sekä tekemään yhteistyötä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyotetta ja päätöksentekokykyä. Arvostamme aiempaa työkokemusta ikäihmisten palveluista, halua kehittyä ja avointa asennetta.

Hoiva-avustajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa sijaisuuteen voidaan valita myös alan opiskelija.

Sijaisuudet täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden seuraavan kalenteripäivän ajan ilmoituksen julkaisusta.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijalta tarkastamme opintorekisteriotteen ja oppilaitoksen myöntämän läsnäolotodistuksen.

Työsuhteissa noudatamme enintään 6 kk koeaikaa. Alle 12 kk kestävissä työsuhteissa koeaika voi olla enintään puolet työsuhteen kestoajasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Jenni Karjalainen, p. 040 860 8768. Sähköposti: jenni.m.karjalainen@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan