test

HYVAEP ensihoito, kesäsijaisuudet 2024, Resurssi

Hakuaika päättyy  12.5.2024 23:59

Kesäsijaisuudet 2024 Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, ensihoitopalvelu

Haemme työntekijöitä eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ensihoitopalveluun. Sijaisuuksia on tarjolla ensihoitajille, sairaanhoitajille ja lähihoitajille. Kelpoisuusehtona on ensihoitaja AMK-tutkinto, lähihoitajalla ensihoidon suuntautuminen ja sairaanhoitajalla 30 opintopisteen ensihoitoon suuntaava koulutus. Sijaisuuksiin voivat hakea myös ensihoitaja AMK opiskelijat, joilla on vähintään 160 opintopistettä ammatillisia opintoja suoritettuna.

Etelä-Pohjanmaan ensihoitopalvelun asemapaikat sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: Alajärvi, Alavus, Ilmajoki, Jalasjärvi, Kauhajoki, Kauhava, Kurikka, Lappajärvi, Lapua ja Seinäjoki.

Tehtävän hoitaminen vaatii voimassa olevaa, vähintään C1-luokan ajo-oikeutta. Eduksi katsotaan työkokemus ensihoidon tehtäväkentässä sekä toiminta-alueen tuntemus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Lisätietoa turvallisuus-selvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy www.supo.fi.

Tarkistamme hakijoilta haastattelun yhteydessä henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on työpaikkana savuton.


Yhteystiedot

Resurssipalvelut

palveluesimies Marja Isosaari

puh. 050 474 2400

marja.isosaari@hyvaep.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan