Hyvinvointiteknologia-asentaja, toimi, digitoimintakeskus

Hakuaika päättyy  3.6.2024 14:30

Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Oulun eteläisen ja Rannikon alueen Digitoimintakeskukseen hyvinvointiteknologia-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Digitoimintakeskuksen tarjoaa kotona asumista tukevaa teknologiaa kotiin vietävien palvelujen asiakkaille mm. lääkeautomaatit, etälaitteet, sähkölukot. Digitoimintakeskuksen toimintaa toteutetaan arkena aamuvuoroissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn moniammatillisissa tiimeissä.

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme hyvinvointiteknologiasta innostunutta hyvinvointiteknologia-asentajaa kehittämään uutta alkanutta toimintaa. Hyvinvointiteknologia-asentajana hallitset erilaisten hyvinvointiteknologiaratkaisujen käytön, vastaat oman alueen teknologioiden kokonaishallinnasta, osallistut teknologialaittein asennuksiin ja pieniin huoltoimenpiteisiin, ylläpidät teknologioiden taustajärjestelmiä, toimitat teknologioita kotihoitoon ja kotihoidon asiakkaille, teet yhteistyötä hyvinvointiteknologia ratkaisujen toimittajien kanssa, neuvot ja ohjaat asiakkaita ja kotihoidon ammattilaisia teknologioiden käytössä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää B-luokan ajokorttia.

​Arvostamme asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Oma-aloitteisuus, itseohjautuvuus ja positiivinen asenne uuden oppimiseen ovat myös tärkeitä ominaisuuksia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työyhteisön tuen lisäksi hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Otamme huomioon osaamisesi, koulutuksesi ja tähänastisen kokemuksesi.

Kelpoisuusvaatimuksena on tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, hyvinvointiteknologia-asentaja.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja vastuuyksikköpäällikkö Marja Nikkola, p. 044 469 1733. Sähköposti: marja.nikkola@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan