Kesä 2024: Lähihoitajat (Kotisatama, Suolahti)

Hakuaika päättyy  30.8.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki ikääntyneiden asumispalveluihin, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Haemme erimittaisiin kesäsijaisuuksiin ikääntyneiden asumispalveluihin, Kotisatamaan Suolahteen

LÄHIHOITAJIA

Kotisatama on 38-paikkainen lämminhenkinen palveluasumisen yksikkö, joka on tarkoitettu pitkäaikaista hoitoa ja hoivaa tarvitseville henkilöille, joiden turvallinen selviytyminen kotona ei ole enää mahdollista.

Ikääntyneiden asumispalveluissa työskentelet monipuolisissa tehtävissä ihanien asukkaidemme kanssa. Työhösi kuuluu asukkaiden päivittäinen perushoiva sekä turvallisen ja viihtyisän ympäristön luominen, jotta asukkaamme voivat elää omannäköistään arvokasta elämää.

Meillä Kotisatamassa sinua odottavat lämminhenkinen työyhteisö sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Meillä työskennellään pääsääntöisesti 2-vuorossa. Työpäivät ovat usein hyvin vaihtelevia ja hyvä tiimi on iso ja kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Iso osa arjestamme, kun vietetään työkavereiden kanssa, on tärkeintä löytää sellainen kesätyöyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Käytössämme on useimmissa yksiköissä autonominen työvuorosuunnittelu, jonka avulla pystytään huomioimaan työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet.
Pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.

Rakenna sinun näköinen kesätyöarki Kotisatamassa, kesätyö meillä tarjoaa varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me hyvaksilla kun olemme ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä.

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

----------------------------------------------------------------------------------------

Millainen on uusi kesätyökaverimme:
• SAIRAANHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 140 op) tai lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 60 op)
• LÄHIHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp) tai hoiva-avustajan sijaisuudessa (suoritettuna alle 120 osp)
• Valmistuneena sairaanhoitajana tai lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta

Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Lisäksi edellytämme hygieniapassia. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa meille kesätyökaveriksi!  


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Sirpa Halla-aho

palveluvastaava

p. 040 752 1841

sirpa.halla-aho@hyvaks.fi  

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan