test

Kesä 2024: Ohjaajat (vammaisten kotiin vietävät ja asumispalvelut, Keski-Suomen hyvinvointialue)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki vammaisten kotiin vietävien palveluiden ja asumispalveluiden yksiköihin, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Haemme kesätyökavereiksi eri mittaisiin kesäsijaisuuksiin Keski-Suomeen

OHJAAJIA

Kesätyökaverinamme vammaisten kotiin vietävien palveluiden ja asumispalveluiden yksiköissä työskentelet eri-ikäisten ja erilaista yksilöllistä tukea tarvitsevien asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme työn innostuneissa, oppivissa ja moniammatillisissa tiimeissä, joiden arjessa yksikään päivä ei taatusti ole toisen kaltainen.

Asiakkaidemme ikähaarukka vaihtelee lapsista vanhuksiin. Vammaispalveluiden toiminnassa pääset konkreettisesti tukemaan asiakkaan omannäköisen elämän toteutumista. Tietyt rutiinit tehdään joka päivä, mutta muuten päivien sisältö vaihtelee paljon. Omaa persoonaa ja mielenkiinnonkohteita pystyy hyödyntämään asiakkaiden kanssa esim. viriketoiminnan osalta.

Haemme kesätyökavereita tulevalle kesälle seuraaviin yksiköihin:
• Jyväskylä: Ahokoti, Aittokoti, Harjukoti, Kortteeri, Kotikartano, Kämppä, Nevakoti, Niittykumpu (Korpilahti), Norola (Jukola, Toukola ja Onnela), Ritoniitty, Ritorinne, Sääksvuoren palvelukoti, Torppa
• Jämsä: Linnakoti, Linnamäen ryhmäkoti, Lukkoilantien asunnot, kotiin tukemisen tiimi
• Keuruu: Runokulma
• Konnevesi: Leppälintu, kotiin tukemisen tiimi
• Laukaa: Niemen asunnot, Saran asunnot, Vuokaari, kotiin tukemisen tiimi
• Multia: Omakoti
• Pihtipudas: Metsäkoto
• Saarijärvi: Einarintien asuntola, Kolmikon palveluasunnot
• Uurainen: Uurastupa, kotiin tukemisen tiimi
• Äänekoski: Kalevankoti, kotiin tukemisen tiimi

Kerrothan meille hakulomakkeella toiveesi yksiköstä sekä sen, milloin olet käytettävissä.

Meillä sinua odottavat lämminhenkiset työyhteisöt sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Työpäivät kun ovat usein hyvinkin vaihtelevia, on hyvä tiimi iso kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Tärkeintä on siis löytää sellainen kesätyöyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluamme panostaa. Perehdytys pyritään suunnittelemaan yksilöllisesti tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi.

Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Työvuoroihin pääsee vaikuttamaan ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.

Rakennatpa sitä sinun näköistäsi kesätyöarkea sitten missä tahansa päin Keski-Suomea, tarjoaa kesätyö ohjaajana varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia.

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mitä hakemallamme ohjaajalla on
- SOSIAALI- JA TERVEYSALAN SOVELTUVA TUTKINTO, esimerkiksi lähihoitaja, sosionomi tai sairaanhoitaja. Myös em. alojen tutkintoja vastaavat aikaisemmat tutkinnot hyväksytään.
- Voit olla myös sosiaali- ja terveysalan soveltuvan tutkinnon opiskelija.
- Valmistuneena ammattilaisena sinulla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.
- Joissain yksiköissä edellytämme lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista (mahdollisuus suorittaa myös heti työsuhteen alussa).

Mikäli olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi työkokemus -osassa suorittamasi harjoittelut.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Työtä tehdään kaksi- tai kolmivuorotyönä riippuen sijoitusyksiköstä. Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Eduksi katsotaan hygieniapassi, ensiapuosaaminen ja AVEKKI-koulutus.

Työskentely-yksikön mukaan tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Lämpimästi tervetuloa meille kesätyökaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Yksiköidemme esihenkilöiden yhteystiedot löydät osoitteesta https://www.hyvaks.fi/hyvinvointialue/yhteystiedot/koti-ja-asumispalveluiden-johdon-yhteystiedot.

-

Tarvittaessa myös rekrytointipalvelut ovat apunasi:

p. 014 269 1383, arkisin klo 9-14

rekrytointi@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan