Kesälääkärin sijaisuudet erikoissairaanhoidossa

Hakuaika päättyy  27.9.2024 15:00

Kesälääkärinsijaisuudet erikoissairaanhoidossa.

Hyvinvointialueella on haettavissa kesälääkärin sijaisuuksia erikoissairaanhoidon tulosyksiköihin Kainuun keskussairaalaan. Kesälääkärin sijaisuuksia voivat hakea 4-6 vuotta opiskelevat lääketieteen opiskelijat, joilla on lääkkeenmääräämisoikeus.

Valittavat erikoisalat: sisätaudit, neurologia, keuhkosairaudet, lastentaudit, anestesia ja tehohoito sekä lisäksi päivystyspalvelut.

Hakijoilla tulee olla vähintään neljä vuotta lääketieteen opintoja suoritettuna ja lastentaudeille viisi vuotta (lastentautien jakso oltava käytynä).

Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää motivaatiota.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun hyvinvointialueen tva:n mukainen. Työ alkaa 2.6.2025 tai sopimuksen mukaan. Työn kesto sopimuksen mukaan 2-3 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan rekrytoija Satu Möttöselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "Kesälääkäri, erikoissairaanhoito 2024".
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Löydät lisätietoa Kainuusta internetosoitteesta www.kainuu.fi.


Lisätietoja

http://www.laakariksikainuuseen.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa rekrytoija Satu Möttönen, rekrytointi ja yksikköjen tukipalvelut, p. 044 797 0448, satu.mottonen@kainuu.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan