Kesätyö - lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoiva-avustaja, keittiötyöntekijä

Hakuaika päättyy  23.7.2024 15:00

Haemme hyviä tyyppejä - tule kesätöihin ikääntyneiden asumispalveluihin Lapin hyvinvointialueen Lounaiselle alueelle (Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio ja Ylitornio)

Sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja ja keittiötyöntekijä

Meillä on tarjolla eri mittaisia kesäsijaisuuksia sairaanhoitajille, lähihoitajille, hoiva-avustajille ja keittiötyöntekijöille. Voit olla kokenut konkari, vastavalmistunut tai alan opiskelija - toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme! Meillä sinulla on mahdollisuus löytää juuri sinulle sopiva työpaikka kesäksi tai pidemmäksikin aikaa.

Saat työhösi hyvän perehdytyksen lähiesihenkilöltä ja työkavereiltasi. Työvuorosuunnittelussa pyrimme huomioimaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen ja pystytkin itse vaikuttamaan työvuoroihisi käytössämme olevan autonomisen työvuorosuunnittelun avulla. Lounaisen Lapin lähellä oleva, monivivahteinen luonto antaa sinulle ainutlaatuisia mahdollisuuksia rentoutua ja hengähtää työn vastapainoksi.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kohdata ikäihminen aidosti ja ennakkoluulottomasti sekä vastuullista ja oma-aloitteista otetta työhön.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä Valviran rekisteröinti. Alan opiskelija voi toimia sairaanhoitajan sijaisuudessa, kun suoritettuna on vähintään 140 op.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto sekä Valviran rekisteröinti. Alan opiskelija voi toimia lähihoitajan sijaisuudessa suoritettuaan vähintään 60 op.

Lähihoitajan ja sairaanhoitajan tehtävissä toimivilta edellytämme ajantasaista, lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Huomioimme myös opintojen varhaisemmassa vaiheessa olevat esim. hoiva-avustajan tehtäviin.

Keittiötyöntekijänä voit olla alan ammattilainen tai opiskelija. Työhösi kuuluu mm. ruuan annostelua ja jakamista, aamu- ja iltapalan valmistusta, astiahuoltoa sekä keittiön puhdistusta.

Rokotussuojan osalta edellytämme työn ja tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain 28 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Työsuhteen ehdot määräytyvät sote-sopimuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valintoja sitä mukaa, kun sopiva työ ja tekijä kohtaavat toisensa. Kerrotahan hakemuksessa toiveesi siitä, millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä.

Tehtäviin haetaan Kuntarekryn sähköisen hakupalvelun kautta. Hakuaika 23.7.2024 klo 15:00 saakka.

Tervetuloa meille! Annamme mielellämme lisätietoja:

KEMI
Keskustan palvelutalo: Päivi Liukko, puh. 040 487 4363
Oklaholman palvelukoti: Aino Heiskanen puh. 040 827 3643
Palvelukoti Iltarusko: Merja Orre puh. 040 549 3913
Palvelukoti Meripuisto: Outi Halonen puh. 040 177 9894
Purolan palvelukoti: Virpi Koivuranta puh. 040 352 4825
Nestorin palvelukoti ja vanhainkoti:
Hannamari Poutanen puh. 0400 693 511

SIMO
Palvelutalo Kiikanpalo ja Palvelukoti Mäntylä
Päivi Ryynänen-Lackman puh. 050 443 1666

TERVOLA
Jokikulleron, Kotikulleron ja Pihakulleron palvelukodit:
Minna Nikurautio puh. 040 651 9590

TORNIO
Suensaaren palvelukeskus: Liisa Hyry puh. 0400 204 634
Karungin palvelukoti: Tiina Hannukainen puh. 040 631 9337

YLITORNIO
Ylitornion palvelukoti: Anne Pulkkinen puh. 040 128 2635
Palvelukoti Laurinranta: Jatta Mäkikyrö puh. 040 678 7680

Intervalliyksiköt Kemi ja Keminmaa
Tuija Nurkkala puh. 040 705 6114


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Ks. yhteystiedot yllä / Palvelupäällikkö Tiina Okkonen, tiina.okkonen@lapha.fi, puh. 040 610 8458

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!