test

Kesätyö: Lähihoitaja vammaispalvelut Janakkala

Hakuaika päättyy  13.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Tervetuloa kesätöihin Oma Hämeen vammaispalveluihin!
Tämä on loistava mahdollisuus tehdä kesän ajan työtä mukavassa ja kodikkaassa asumisyksikössä, joka on suunniteltu erityisesti vammaisille asiakkaille. Jos haluat tarjota arvokasta hoitoa ja tukea meidän asiakkaille, älä epäröi hakea.

Haemme kesätyöntekijöitä Turengin keskustassa sijaitsevaan Pihlajakotiin kesäkuu-syyskuu väliselle ajalle. Pihlajakodissa tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa vammaisille asiakkaillemme ja työ on kolmivuorotyötä. Työskentelemme kuntouttavan työotteen mukaisesti, asukkaiden yksilölliset tarpeet ja toimintakyky huomioiden.
Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai alan opiskelija. Lähihoitajana työsi on avustaa asukkaita heidän päivittäisissä toimissaan ja tukea asukkaiden hyvinvointia sekä itsemääräämisoikeutta. Arvostamme tavoitteellista, asukaslähtöistä ja toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, viriketoiminnasta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta.

Työsi tueksi tarjoamme mahtavan ja huumorintajuisen tiimimme sekä lähijohtajan tuen. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa kannustetaan työkaveria arjessa ja varmistetaan, että jokainen tulee kuulluksi. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen ja innostunut työstään. Vammaistyöhön liittyvä osaaminen, kokemus ja tietämys ovat eduksi, mutta tärkeintä on avoin ja aktiivinen työote sekä positiivinen asenne. Saat hyödyntää omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai riittävä määrä suoritettuja opintoja. Lääkehoitoon osallistuminen edellyttää voimassa olevaa lääkehoidon LOVe-lupaa, jonka voit tarvittaessa suorittaa tai päivittää meillä työsuhteen alussa. Palkkaus määräytyy koulutuksen ja osaamisen perusteella. Ohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 2405,15 € ja esimerkiksi lähihoitajaopiskelijoiden tehtäväkohtainen palkka on 2250 €/kk, kun suoritettuna on hyväksytysti yli 2/3 opinnoista, etkä opiskelijana pysty suoriutumaan keskeneräisen koulutuksesi vuoksi kaikista työhön kuuluvista tehtävistä (rajoitetut lääkeoikeudet). Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa.
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Työ on kolmivuorotyötä. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Lisätietoja

http://www.omahame.fi

Yhteystiedot

Soita ja jutellaan lisää!

Anna Pensola, anna.pensola@omahame.fi. p. 050 039 7347

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan