test

Kuraattori, sijaisuus, opiskeluhuolto, Oulu

Hakuaika päättyy  3.5.2024 14:30

Hei sosiaalialan asiantuntija, tule tekemään työtä, jolla on merkitystä! Haemme kuraattoria sijaisuuteen Kaakkurin opiskeluhuoltoon. Sijaisuus alkaa 6.5.2024 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2024 saakka.

Koulukuraattorina vastaat sosiaalialan asiantuntemuksesta oppilaitosten yhteisöllisessä ja yksilökohtaisessa opiskeluhuollossa. Tehtävässä keskeistä on monialaisen ja konsultatiivisen työotteen soveltaminen ja kehittäminen koko oppilaitosyhteisön sekä yksittäisten opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Opiskelijoiden kanssa tehtävä työ tapahtuu yhteistyössä opiskelijan lähipiirin, oppilaitoshenkilöstön sekä muun verkoston kanssa. Yhteistyö korkeakoulujen kanssa mahdollistaa toiminnan alan tuoreen tiedon ja tutkimuksen parissa.

Tarjoamme:
* Ammattitaitoiset työkaverit sekä moniammatillisen työyhteisön. Tätä työtä ei tehdä yksin!
* Ammattiryhmäkonsultaatiot, työnohjauksen sekä säännölliset vastuuyksikkö- ja työyhteisökokoukset työsi tueksi
* Monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän, joka tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää omaa ammattitaitoa ja opiskeluhuollon kenttää

Pohdelaisena pääset hyödyntämään myös työnantajan tarjoamat laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Eduksi katsotaan aiempi soveltuva työkokemus sekä koulukuraattorin työn tuntemus. Tehtävän hoitamisessa on keskeistä kehittämisvalmius, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky toimia tavoitteellisesti ja rakentavasti vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteissa. Palvelujärjestelmän, oppilaitosmaailman ja yhteistyöverkostojen tuntemus on eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työtehtävien hoitamista.

Kelpoisuusvaatimuksena koulukuraattorin sijaisuuteen on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:ssä tai 8 §:n 1 momentissa tarkoitetun korkeakoulututkinnon suorittaminen. Lisäksi kelpoinen on henkilö, jolla on tehtävään soveltuva sosiaali- tai kasvatusalalle taikka käyttäytymistieteisiin suuntautunut korkeakoulututkinto. Koulutukseen tulee sisältyä tai sen lisäksi tulee olla suoritettuna 60 opintopisteen laajuiset korkeakouluopinnot, joiden tulee muodostua sosiaalityön yliopisto-opinnoista tai mainitun lain 8 §:n 1 momentissa tarkoitettuun korkeakoulututkintoon kuuluvista opinnoista. Toimitaan 1.1.2022 voimaan tulleen oppilas- ja opiskelijahuoltolain muuttamisesta (1146/2021) annetun siirtymäsäännöksen mukaan.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Valitun tulee ennen viransijaisuuden vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Kaisa Pintamo-Kenttälä, p. 044 703 9664, kaisa.pintamo-kenttala@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan