Laboratoriohoitaja, Ilmajoki

Hakuaika päättyy  5.8.2024 14:00

Haemme Kliinisen kemian ja mikrobiologian laboratorion varahenkilöstöön Ilmajoen toimipisteeseen (alkusijoituspaikka) bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa tai sairaanhoitajaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Tule meille monipuoliseen laboratoriotyöhön osaksi moniammatillista työyhteisöä!

Haemme Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle Kliinisen kemian ja mikrobiologian laboratorion varahenkilöstöön Ilmajoen toimipisteeseen (alkusijoituspaikka) näytteenoton, asiakaspalvelun ja analysoinnin tehtäviin bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa tai sairaanhoitajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluvat polikliininen näytteenotto, osastonäytteenotto, vieritutkimukset sekä fysiologian perustutkimukset (esim. EKG, spirometria). Lisäksi työtehtäviisi kuuluu näytteenotto alueen muissa toimipisteissä (Kurikka, Jalasjärvi, Seinäjoki). Jos olet koulutukseltasi bioanalyytikko/laboratoriohoitaja, pääset tekemään myös peruskemian, perushematologian ja eritenäytteiden tutkimuksia Ilmajoen ja Kurikan toimipisteissä. Työ on päivätyötä.

Etsimme ensisijaisesti bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa, mutta rekrytoimme mielellämme myös motivoituneen ja asiakaspalvelusta nauttivan sairaanhoitajan mukaan moniammatilliseen työyhteisöömme. Edellytämme soveltuvan koulutuksen lisäksi liikkumisvalmiutta mainittujen toimipisteiden välillä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä innokkuutta ottaa vastaan uusia haasteita. Toivomme kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Meillä sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi sekä olla mukana työyksikkömme päivittäisen toiminnan kehittämisessä. Meille tärkeitä asioita ovat työhyvinvointi ja hyvä työilmapiiri.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun bioanalyytikon/laboratoriohoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto (laki 559/94).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä. Tehtävässä edellytetään myös sujuvaa suomen kielen taitoa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Piia Ylisaari

Puh. 050 474 6039

piia.ylisaari@hyvaep.fi

Osastonhoitaja Raija Hakala

puh. 050 474 3476

raija.l.hakala@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan