test

Lähihoitaja (Ikääntyneiden asumispalvelut, Palvelukeskus Mäntykoti, Kannonkoski)

Hakuaika päättyy  10.5.2024 15:45

Kaipaatko elämääsi vaihtelevia työpäiviä, huippu työporukkaa sekä merkittäviä asukaskohtaamisia? Toivotamme sinut tervetulleeksi rakentamaan näköistäsi työarkea kodinomaiseen Mäntykodin yksikköömme.

Etsimme lisävahvistuksia ja meillä olisi avoimena vakituisia tehtäviä

3 LÄHIHOITAJALLE

Toiminnan tarkoituksena on tukea asukkaiden osallisuutta ja omatoimisuutta sekä tarjota kodinomainen ja turvallinen ympäristö, jossa asukkaat pystyvät säilyttämään yksityisyytensä, itsemääräämisoikeutensa sekä omannäköisen ja arvokkaan elämän mahdollisimman pitkään. Työssä toteutamme kuntouttavaa työotetta. Palvelukeskuksessa toimii neljä tiimiä, jotka ovat Oksala, Honkala ja Havula sekä tukiasunnot Käpylä ja Juurela.

Jokainen työntekijä on meille tärkeä osa tiimiä ja apua saa aina tarvittaessa tiimin hoitajilta, sairaanhoitajilta, vastaavalta hoitajalta ja palveluvastaavalta. Tiimit ovat itseohjautuvia ja huumoria viljeleviä. Tiimipalavereja järjestetään säännöllisesti ja henkilökunnan koulutuksiin osallistumista tuetaan.

Lähihoitajan työhösi kuuluu asukkaiden perushoito ja hoiva, viriketoiminnan järjestäminen sekä arkikuntoutus.

Tiimimme vahvuudet henkilöstömme mielestä:
- Hyvä perehdyttäminen
- Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa
- Tiimityöskentely, toisten auttaminen

Tässä tehtävässä on mahdollisuus rekrytointilisään. Kysy lisätietoja.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan lähihoitajan tutkinto tai aiempi perushoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista, tai niiden hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työ on 3-vuoro ja jaksotyötä. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. 

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Ida Kautto

palveluvastaava

p. 044 459 8709

ida.kautto@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan