test

Lähihoitaja, Juhonkoti, Imatra

Hakuaika päättyy  5.5.2024 23:59

Oisitko sie yksi meistä? Meijän tiimin uusin vahvistus? Tuu meille, myö halutaan siut työkaveriksi!

Myö haetaan kuutta (6) lähihoitajaa vakituiseen tehtävään Juhonkotiin. Sie voit aloittaa työt 01.07.2024 alkaen tai myö voidaan sopia siun kanssa aloitusajankohdasta.

Juhonkoti on kesällä 2024 avattava uusi vammaispalveluiden ympärivuorokautinen asumisyksikkö Imatrankoskella. Juhonkodissa on yhteensä 15 asiakaspaikkaa, joista 8 sijoittuu yksikön yhteisölliselle ja 7 ympärivuorokautiselle osastolle. Sen lisäksi meillä on eri puolilla Imatraa n. 60 itsenäisesti asuvaa kehitysvammaista, joiden koteihin annamme tukea asiakkaiden tarpeita vastaavasti. Töissä meillä tulee olemaan yhteensä 14 hoitajaa/ohjaajaa. Myö haetaan lähihoitajia toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin. Sie voit aloittaa työt 1.7.2024 alkaen tai myö voidaan sopia siun kanssa myös myöhemmästä aloitusajankohdasta.

Työ Juhonkodissa hoitajana on laadukkaan, yksilöllisen asumispalvelun mahdollistamista asiakkaalle sekä työn jatkuvaa suunnittelua ja kehittämistä. Työntekijä vastaa asiakkaiden perus- ja erityishoidosta sekä lääkehoidon toteuttamisesta ja seurannasta. Työssä tehdään tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien ja asiakkaan omaisten kanssa. Työntekijän tulee huolehtia toimintayksikön kunnosta ja turvallisuudesta sekä taloudesta annettujen ohjeiden mukaisesti.
Työ itsenäisesti asuvien kehitysvammaisten kanssa on asiakkaiden arjen tukemista yksilöllisesti, asiakkaiden erilaisiin tuen tarpeisiin vastaten. Työ sisältää mm. kodinhoidollisiin tehtäviin ohjaamista, asiointiapua, sosiaalisiin suhteisiin tukemista, harrastustoiminnan etsimistä ja toimintaan kannustamista sekä omais- ja viranomaisyhteistyötä.

Työ sekä yksikössä että itsenäisesti asuvien asiakkaiden parissa edellyttää asiakkaiden itsemääräämisoikeuden ja osallisuuden tukemista tavoitteena asiakkaan oman näköinen elämä.

Tarjoamme pitkään alalla olleiden asiantuntevan perehdytyksen tehtäviin. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin. Työ on 3- vuorotyötä. Työntekijällä on mahdollisuus osallistua säännöllisesti Ekhva:n järjestämiin sekä muihin koulutuksiin.

Odotamme oma-aloitteisuutta, kykyä sopeutua muuttuviin työtilanteisiin, joustavuutta, ennakkoluulotonta asiakaslähtöistä asennetta ja kehitys- ja kouluttautumismyönteisyyttä. Kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä sekä erilaisten vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme valmiutta työskennellä tarvittaessa muissa vammaispalveluiden yksiköissä.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Työnantaja edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Myö työnantajana välitetään siusta ja tarjoamme siulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Sari Kauria, Toimintayksikön esihenkilö 15.4.-5.5.2024 puh. 040 651 1554 sari.kauria@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan