Lähihoitaja (Kauramäen kylä, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  20.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme Kauramäen kylään vakituiseen tehtävään

LÄHIHOITAJAA

Kauramäen kylän nimi viestii tavoitteesta olla enemmän kuin ikääntyneiden palvelutalo. Kylä on lämmin sana ja kuvaa yksikköä, joka on samalla kertaa sekä kodinomaisen viihtyisä että pienen kylän kokoinen. Asukkaiden lisäksi kyläyhteisöön kuulu noin 80 hengen henkilöstö.

Kylästä löytyy 30 kotia heille, joiden palvelutarve on pääsääntöisesti päiväsaikaan. Ympärivuorokautiseen asuminen kylässä on 60 kotia, joista osa pienryhmissä.

Talossa annetaan tilaa esimerkiksi sormien upottamiselle multaan tai vaikkapa mielikuvamatkailuun aistihuoneissa. Mahdollisuudet ulkoiluun ovat erinomaiset turvallisesti aidatulla ja laajalla pihalla sekä kookkailla terasseilla.

Tule mukaan kylän yhteisöön tekemään kanssamme asukkaille viihtyisää arkea.

Työ on jakso- ja 3-vuorotyötä. Käytämme autonomista työvuorosuunnittelua. Ymmärrämme, että elämäntilanteet vaihtelevat, ja siksi työvuoroissa huomioidaan henkilökohtaiset tarpeesi. Mielellämme keskustelemme kanssasi siitä, minkälaisia työelämän joustoja juuri sinä kaipaisit yhdistääksesi työn ja vapaa-ajan.

Lähihoitajan työpäivään kuuluu asiakkaan perushoitoa sekä asiakkaan arjen tukemista mahdollisimman mielekkäästi. Työssään lähihoitaja osallistuu hoitotoimenpiteisiin ja auttaa asiakasta mm. ruokailussa, pesussa, pukeutumisessa ja liikkumisessa.

Työskentely perustuu tiedon ja ammattiosaamisen lisäksi hyviin vuorovaikutustaitoihin erilaisten ihmisten kanssa. Yhtenä toimintaperiaatteena on hyödyntää luontoperustaisia (green care) menetelmiä hoivatyön tukena.

Toivomme sinun avaavan hakemuksessasi rohkeasti omia vahvuuksiasi - liittyivätpä ne mihin tahansa. 

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin! 


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Anne Lauren, palveluvastaava

p. 040 556 7348

anne.lauren@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!