Lähihoitaja (kotihoito Keskusta-Viitaniemi, Jyväskylä), vuorotteluvapaa

Hakuaika päättyy  17.6.2024 08:32

Toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöömme, jossa töitä tehdään hyvän työarjen puolesta ja jossa työnantaja maksaa ulkoilusta. Henkilöstömme kuvaa työyhteisöämme toiseksi perheekseen, johon on ollut kokemuksiemme perusteella helppo päästä mukaan.

Haemme uusia vahvistuksia ja meillä olisikin auki vuorotteluvapaan sijaisuus Keskusta-Viitaniemen kotihoidon alueella

LÄHIHOITAJALLE

Vuorotteluvapaan sijaisuus sijoittuisi 15.7.24-10.1.2025 aikavälille (tai sopimuksen mukaan 180 päiväksi). Aloitusajankohta sovittavissa joustavasti.

Lähihoitajana kotihoidossa toimit hoidon ja huolenpidon ammattilaisena. Tuet asiakasta hänen arjessaan tavoitteellisesti ja kuntouttavalla työotteella. Työ on monipuolista - ohjaamista, sekä perus- ja sairaanhoidollista hoitotyötä.

Teknologia on lisääntymässä yhä enemmän kotihoidon palveluissa. Optimointi vastaa asiakaskäyntien jakamisesta, jotta työt jakautuvat tasapuolisesti kaikille työntekijöille. Osa asiakkaiden asiakaskäynneistä toteutetaan etähoivan avulla ja lääkehoitoon on myös otettu useassa kotitaloudessa tueksi lääkerobotit. Asiakkaan turvana saattaa olla myös turvaranneke, jota kautta hän pystyy tarvittaessa hälyttämään apua.

Henkilöstömme koostuu lähihoitajista, ohjaajista, sairaanhoitajista, vastaavasta sairaanhoitajasta ja palveluvastaavasta. Järjestämme aktiivisesti tiimipalavereja ja viestimme muutenkin aktiivisesti työarjessa. Perehdytykseesi olemme varanneet useamman päivän, jonka jälkeen perehtymistä jatketaan yksilöllisen suunnitelman mukaisesti työkavereiden tuen avulla. Perehdytyksessäsi huomioidaan aikaisempi työhistoriasi ja osaaminen.

Vahvuutemme henkilöstön mielestä:
-Meillä on mukavat asiakkaat ja siksi asiakaskäynneiltämme ei malta lähteä pois.
- Työ mahdollistaa myös mikrotauot ja vapauden työskennellä omannäköisesti.
-Meillä on avoin ilmapiiri sekä monipuolista osaamista.
-Kotihoidon alueena olemme helposti haltuun otettava

Lisäksi järjestämme säännöllisesti henkilöstön itse ideoimia Tyhy-aktiviteetteja.

-----------------------------------

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:

- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
- Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Työ on jakso- ja 2-vuorotyötä. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja täytämme sijaisuuden heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Me odotamme kovasti hakemustasi. Toivottavasti näemme pian!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Jasmin Vahvaselkä

palveluvastaava

P. 050 330 5378

jasmin.vahvaselka@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan