test

Lähihoitaja, Kotihoito Kortesjärvi

Hakuaika päättyy  17.4.2024 14:00

Lähihoitajan vakituinen toimi Kortesjärven kotihoidossa.

Tervetuloa töihin Kortesjärven kotihoitoon!

Haemme Kortesjärven kotihoitoon yhtä lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme lähihoitaja.

Kotihoidon tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa niin, että kotona asuminen mahdollistuisi mahdollisimman pitkään. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä läheisten kanssa kuntouttava työote huomioiden.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä hoitotyötä.

Eduksi katsomme voimassa olevan LOVE-luvan ja aiemman työkokemuksen kotihoidosta. Työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia että oman auton käyttöä. Käytössämme on myös kotihoidon omia autoja työajoon. Työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Työhaastattelut järjestetään.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Kotihoidon päällikkö Sanna Saarikoski

044 369 9288

sanna.saarikoski@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan