test

Lähihoitaja, kotihoito, Nummela

Hakuaika päättyy  16.4.2024 15:45

Etsimme lähihoitajaa, joka haluaa olla mukana tukemassa asiakkaita asumaan omissa kodeissaan.

Työ on pääosin itsenäistä työskentelyä. Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot ja vastuullisuus sekä tiimityöskentelytaidot. Työtä tehdään nykyaikaista teknologiaa hyödyntäen. Käytössämme on Pegasos potilastietojärjestelmä ja Hilkka toiminnaohjausjärjestelmä. Tarjoamme kehittämismyönteisen, koulutusta tukevan työilmapiirin ja työaika-autonomian, joka auttaa sinua työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä tehtävän liikkuvan luonteen vuoksi.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.
1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Työpaikan nimi ja osoite: Nummelan kotihoito. Asemantie 30, 03100 Nummela
Työaika: jaksotyö, kaksivuorotyö
Tehtävä on vakinainen. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.
Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa:

aluevastaava Maarit Tallgren maarit p. 0500 818022 maarit.tallgren@luvn.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan