Lähihoitaja, Laurilanmäki

Hakuaika päättyy  12.8.2024 14:00

Haemme lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Isokyrön Laurilanmäelle

Haemme lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Isokyrön Laurilanmäelle!

Etsimme sinua joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa! Laurilanmäki on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa kodin 51 asukkaalle. Lisäksi Oivakodilla on 11 lyhytaikaispaikkaa. Toimintamme perustana on asiakkaiden hyvinvointia tukeva mielekäs ja elämänmakuinen elämä. Arkikuntoutus asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäjänä sekä laadukas elämän loppuvaiheen hoito ovat toiminnassa keskeisessä roolissa.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava tai vasta valmistunut, tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asiakkaidemme hyvään elämään. Saat perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Olet tärkeä osa talon moniammatillista ja monikulttuurista työyhteisöä. Työtä tehdään meillä positiivisella asenteella ja jokaista työyhteisön jäsentä arvostaen. Työ on kolmivuorotyötä. Toivottavasti saamme sinusta työkaverin joukkoomme.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme myös kiinnostusta ikääntyneiden asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseen ja kykyä toimia muuttuvissa asiakastilanteissa. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä positiivista ja iloista elämäasennetta. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja hygieniapassin. Lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue


Yhteystiedot

Palvelukeskuksen johtaja Helena Kahra-Smedlund

Puh. 050 4320 604

Palveluyksikköjohtaja Jaana Kuja-Kyyny

Puh. 040 6531 793

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan