test

Lähihoitaja Parikkalan osasto

Hakuaika päättyy  5.5.2024 23:59

Oisitko sie yksi meistä? Meijän tiimin uusin vahvistus? Tuu meille, myö halutaan siut työkaveriksi!

Myö haetaan lähihoitajaa vakituiseen tehtävään Parikkalan osastolle, tänne Etelä-Karjalan pohjoiseen päätyyn, kaukanahan myö ollaan, mutta pääset lähelle, vaikka junalla ja asunnon etsinnässäkin jeesataan. Sie voit aloittaa työt 1.6.2024 alkaen tai myö voidaan sopia siun kanssa joko aiemmin tai myöhemmin, meillä on joustoa, koska halutaan just siut tänne.

Osasto on vanha vuodeosasto, mut nyt myö ollaa kuntoutuksen yksikkö ja ollaan opeteltu yhdessä uusia toimintamalleja muunmuassa ICF mukaiseen toimintakykyluokituksen tekoon ja ihmisen kokonaisvaltaiseen huomioimiseen toimintakykymobiilin avulla, kinestetiikan oppeja on mein henkilöstö saanut, sekä niitä ja monia muita uusia tuulia siis.

Tehtävät koostuu lähihoitajan toimenkuvasta, mutta meillä pääset toteuttamaan myös omia vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita, meillä mahdollistetaan myös uuden oppimista ja kehittymistä. Vuorotyötähän tämä on kolmessa vuorossa, mutta työvuoroihin voip vaikuttaa työvuorojen yhteisöllisellä suunnittelulla ja mahdollisuus myös "junan aikataulujen mukaan" joustaa. Meillähän saa vastuualueen, jossa voi kehittää itseään ja kollegoja, sekä monipuolista hoitotyötä kaikenkaikkiaan.

Mitä myö halutaan siulta? No tietenkii iloista mieltä ja innokkuutta. Myö otetaan siut hyvin ja innolla vastaan ja odotetaan, et sie haluut tänne meille ja tehä mein kaa laadukasta ja kuntouttavaa hoitotyötä potilaiden hyväksi.

Kelpoisuutena lähihoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto. Mutta jos oot jo opinnot aloittanut ja tää on se sun juttu, niin oohan silti yhteydessä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Tehtävään valittavan on esitettävä iäkkäiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (741/2023 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Työnantaja edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Myö työnantajana välitetään siusta ja tarjoamme siulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Toimintayksikön esihenkilö Aino-Maija Dahlman, 040 6511215, aino-maija.dahlman@ekhva.fi, Kerron mielelläni lisää ja meille saa tulla tutustumaan!

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan