test

Lähihoitaja, Puistola

Hakuaika päättyy  8.5.2024 14:00

Puistolan päihdekuntoutujien ympärivuorokautiseen asumispalveluyksikköön Seinäjoella haetaan lähihoitajaa.

Puistolan päihdekuntoutujien ympärivuorokautiseen asumispalveluyksikköön Seinäjoella haetaan lähihoitajaa. Puistola tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista palveluasumista työikäisille.

Tavoitteenamme on tarjota asukkaille turvallinen ja aktiivinen arki, jossa asukas on keskiössä oman elämänsä ja arkensa suunnittelussa. Tärkeänä osana toimintaamme on asukkaiden hyvä hoito ja huolenpito. Lähihoitajan tehtäviin sisältyy yksikön asukkaiden avustaminen, ohjaaminen, tukeminen ja hoitaminen päivittäisissä toiminnoissa.

Haemme nyt joukkoomme vastuuntuntoista ja kehittämismyönteistä lähihoitajaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiasi. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää asennetta työhön sekä halua tehdä laadukasta ja asiakaslähtöistä työtä. Lähihoitajan työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja hygieniapassin. Lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään 10.5.2024

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastuuyksikköjohtaja, työikäisten kotona asumisen tuki ja asumispalvelut, Mia Välimaa-Luoma

Puh. 050 517 7794

mia.valimaa@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan