test

Lähihoitajan sijaisuuksia Lapin keskussairaalassa

Hakuaika päättyy  31.1.2024 15:00

Haemme Lapin keskussairaalaan Rovaniemelle eripituisiin sijaisuuksiin ja keikkaluonteisiin tehtäviin avoimella hakemuksella

LÄHI-, PERUS- SEKÄ MIELENTERVEYSHOITAJIA SEKÄ LÄHIHOITAJAOPISKELIJOITA

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä erikoissairaanhoidon eri yksiköissä. Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Haemme hoitotyöstä aidosti kiinnostuneita ammattilaisia tai hoitotyön opiskelijoita. Sinulla on aktiivinen työskentelyote ja hyvät tiimityötaidot. Ammattilaisena pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen, opiskelijana sinulla on vahva tahto kasvaa hoitotyön ammattilaiseksi.

Lähi-, perus- ja mielenterveyshoitajien tehtävissä kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja tai vastaava aikaisempi tutkinto, tietyin edellytyksin sijaisuuteen voidaan ottaa myös alan opiskelija. Lastensairauksien yksiköihin työskentelemään tulevien tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Kirjaudu Kuntarekryyn joko aiemmilla tunnuksillasi tai rekisteröitymällä, täytä hakemuslomake Kuntarekry.fi -sivustolla tai osoitteessa www.lshp.fi - Avoimet työpaikat.

Lähetetty hakemuksesi tulee rekrytointiyksikön käsiteltäväksi ja varaamme sinulle haastatteluajan.

Sari Aho, sari.aho@lapha.fi p. 0403547905
Katja Väyrynen katja.vayrynen@lapha.fi p. 0400830655

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue on maantieteellisesti Suomen laajin. Esimerkiksi Simosta Nuorgamiin matkaa on 620 kilometriä. Alueellamme toimii 17 kuntaa, 4 kaupunkia ja kaksi sairaanhoitopiiriä. Sote- ja pelastuspalveluja tuottavat kuntien, kaupunkien ja kuntayhtymien lisäksi kaksi keskussairaalaa, Länsi-Pohjan keskussairaala Kemissä ja Lapin keskussairaala Rovaniemellä. Järjestämme vuodesta 2023 alkaen palvelut noin 177 000 asukkaalle ja toimimme neljällä kielellä, suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Siirtyviä työntekijöitä meillä on noin 7320 henkilöä, joista sote-henkilöstöä noin 7200 ja pelastuslaitoksen henkilöstöä noin 120. Rahoituksemme on noin 830 miljoonaa.   Tutustu työnantajaan