Lähihoitajan sijaisuus, Lempäälän sijaispooli

Hakuaika päättyy  13.6.2024 23:59

Etsimme nyt lähihoitajia eri mittaisiin sijaisuuksiin Lempäälään sijaispooliin! Olisitko sinä meidän uusi työkaverimme?

Lempäälän hyvinvointipalveluiden hoitohenkilöstön sijaispooli käynnistettiin noin kolme vuotta sitten ja kokemukset omasta sijaispoolista ovat olleet myönteisiä. Sijaispoolin osaavien ammattilaisten avulla turvataan asiakkaidemme turvallinen hoito eri yksiköissä henkilökunnan vuosilomien sekä äkillisten poissaolojen aikana.

Sijaisuuksista yksi kestää 31.12.2024 asti, kahden sijaisuuden pituudesta voimme sopia kanssasi. Sijaistettavat työyksiköt ovat tällä hetkellä Lempäälän alueella ja sijaispoolin lähihoitajat työskentelevät tällä hetkellä kotihoidossa, ikäihmisten eri palveluasumisen yksiköissä, terveyskeskussairaalassa sekä kehitysvammaisten asumisyksiköissä. Tehtävässä tulee sitoutua kolmivuorotyöhön sekä 100% työaikaan koko sijaisuuden ajaksi.

Työssäsi saat Pirkanmaan hyvinvointialueen kattavat henkilöstöedut käyttöösi; laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy- sekä Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa.

Sen lisäksi, että olet lähihoitajatutkinnon suorittanut sote-alan ammattilainen ja hallitset perustehtäväsi, on sinulla kyky ajatella ja toimia ratkaisukeskeisesti ja tehdä yhteistyötä rakentavasti. Työskentely eri yksiköissä vaatii joustavuutta sekä aktiivista tarttuvaa otetta työn tekemiseen, sekä valmiutta kehittää itseään muuttuvissa tilanteissa. Kuntouttava asiakkaan toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä työtapa on sinulle luontaista. Jo olemassa olevaa osaamistasi sinulla on mahdollisuus lisätä työskentelemällä hoitotyön erilaisissa toimintaympäristöissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§:n määrittämän rokotussuojaa. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

Jos pidät nopeasti vaihtuvista tilanteista ja monipuolisesta työstä, niin laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian kuntarekryn kautta. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja hakemisesta rekrytointi@pirha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja voit kysellä 2.1.2024 alkaen palveluvastaava Minna Martikaiselta, minna.m.martikainen@pirha.fi, p. 040 133 7339

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena Tutustu työnantajaan