test

Lähihoitajat (3), Kotihoito Lappeenranta eteläinen

Hakuaika päättyy  5.5.2024 23:59

Moi! Haluaisit sie meidän huipputiimiin töihin lähihoitajaks? Nyt myö haettas reippaita ja huumorintajuisia lähihoitajia vakituisiin työtehtäviin Eteläiseen kotihoitoon, tänne Lappeenrannan keskustan huudeille.

Meitä ei haittaa vaikka olisit loppu suoran opiskelija eli hiomaton timantti, koska myö voidaan vakinaistaa siut sitten kun oot valmistunut. Meiltä saat intensiivisen perehdytyksen, koska perehdyttämiseen myö halutaan panostaa, jotta kaikki voi onnistua ja loistaa tehtävässään.

Tykkäät sie monipuolisesta ja opettavaisesta työstä, missä jokainen työpäivä tarjoaa vaihtelevuutta erilaisten työtehtävien parissa?
Meillä saat tehdä työtä myös muissa yksiköissä, koska myö autetaan aina muita ja meillä on kotihoidossa yhdessä tekemisen meininki.
Koetko, että sitoutuminen on tärkeää? Meillä tää kaikki on varmast mahdollista!

Ja oikeesti, myö halutaan just siut meille töihin!

Lappeenrannan Eteläisessä kotihoidossa työ sisältää monipuolisia hoidollisia toimenpiteitä. Saat toimia vastuuhoitajan roolissa ja huolehtia asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta. Tiimien sairaanhoitajat on siun tukena ja koko tiimi tekee yhteistyötä 110% lasissa kuntouttavalla työotteella ja ottamalla asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioon.

Myö ollaan kehittämismyönteisiä ja uskotaan, että positiivisella asenteella on helpppo toteuttaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen strategiaa ja visiota. Myö halutaan kuunnellaan työntekijöiden kehittämisideoita ja kehitetään yhdessä kotihoitoa sekä sen toimintaa. Meillä puhutaan myö - yhdessä.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähihoitaja/perushoitaja) ja nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilön rekisteröinti.

Tehtävien hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja lääkelupaa. Lääkeluvan voit suorittaa myös meillä kokonaisuudessaan.

Työsuhteen alussa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työtä tehdään jaksotyössä, 2-vuorossa.

Tehtävään valittavan on esitettävä iäkkäiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (741/2023 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Myö työnantajana välitetään siusta ja tarjoamme siulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Toimintayksikön esihenkilö Sari Miettinen, p. 040 835 8168 tai sari.miettinen@ekhva.fi

Toimipisteen vastaava Kati Kuittinen, p. 040 829 1853 tai kati.kuittinen@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan