test

Lähihoitajia eteläiseen kotihoitoon Riihimäelle

Hakuaika päättyy  9.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Etsimme lähihoitajaa Riihimäen kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen.
Meillä sinua odottaa lämminhenkinen ja yhteisöllinen työyhteisö, johon myös uudet työntekijät kotoutuvat nopeasti.

Riihimäen kotihoito on jaettu kolmeen alueeseen, mutta teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien alueiden kesken. Riihimäki on kompakti kaupunki, joten välimatkat asiakkaille ovat lyhyet ja siirtymisiin ei kulu turhaa aikaa. Osan asiakaskäynneistä voit hoitaa halutessasi kävellen tai pyöräillen. Talon puolesta käytössämme on pyöriä sekä sähköllä että ilman. Vaikka alueemme on kompakti, sijaitsee osa asukkaistamme autoilumatkan päässä, joten meillä on käytössämme myös autoja. Työn järjestelyjä helpottaa, jos sinulla on mahdollisuus käyttää toisinaan myös omaa autoa. Teemme työtä kahdessa vuorossa ja työvuorot suunnittelemme autonomisen työvuorosuunnittelun avulla, joten saat hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omiin työvuoroihisi.

Kotihoidossa työskentely sopii tekijälle, joka viihtyy itsenäisessä, liikkuvassa ja vaihtelevassa työssä ikäihmisten parissa. Tässä vastuullisessa ja tärkeässä työssä edistät ja tuet asiakkaidemme kotona asumista sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työhösi kuuluu asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö, joka sisältää perushoitoa sekä sairaanhoidollisia tehtäviä. Päivittäisten asiakaskäyntien lisäksi vastaat sinulle nimettyjen asiakkaiden hoito- ja palvelusuunnitelmista. Teet tiivistä yhteistyötä sairaanhoitajien, fysioterapeutin ja asiakasohjauksen tiimin kanssa.

Työsi tueksi tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet, laadukkaan perehdytyksen, Oma Hämeen kattavan koulutustarjonnan ja tietysti mahtavien työkavereiden tuen. Työyhteisömme on tunnettu siitä, että meidän joukkoomme on helppo liittyä. Käytössämme on mobiili asiakastietojärjestelmä, joka antaa sinulle reaaliaikaiset tiedot asiakkaiden tarpeista ja hoitosuunnitelmista. Hyödynnämme monipuolisesti hoivateknologiaa, kuten Evondos-lääkkeenantoautomaatteja, jotta voimme varmistaa lääkehoidon tarkkuuden ja ajantasaisuuden.

Sinulta toivomme itseohjautuvuutta, vastuullista ja kuntouttavaa työotetta, hyviä tiimityötaitoja sekä avointa mieltä hoitotyön jatkuvaan kehittämiseen. Edellytämme voimassa olevaa lääkelupaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa tai päivittää sen meillä työsuhteen alussa. Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Lisäksi edellytämme rekisteröitymistä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tule kanssamme tekemään tärkeää työtä ikäihmisten hyvinvoinnin parissa! jätä hakemuksesi Kuntarekryn helpon hakulomakkeen kautta. Kirjautumisen jälkeen sinun tarvitsee vain vastata muutamaan avoimeen kysymykseen. Käymme rekrytointikeskusteluja mahdollisesti jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta kollegaltasi Marialta numerosta 0403304384 tai Riihimäen kotihoidon lähijohtajalta Pauliinalta 050 538 7294.


Oma Hämeellä saat käyttöösi myös laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti
- Kattava koulutustarjonta

Tehtäväkohtainen palkka on 2488,17€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote määräajassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin
https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Lähihoitaja Maria Tuunainen 040 330 4384, maria.tuunainen@omahame.fi

Lähijohtaja Pauliina Siik 050 538 7294, pauliina.siik@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan