test

Laitoshuoltaja, Kittilä

Hakuaika päättyy  17.5.2024 15:00

Kaksi laitoshuoltajan tehtävää Kittilässä

Kittilässä Lapin hyvinvointialueen kohteisiin on haettavana kaksi laitoshuoltajan tehtävää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävä sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, jonka vastuualueita ovat laki- ja hankintapalvelut, hallinto- ja toimistopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut, ruokapalvelut sekä tekniset-, puhtaus- ja logistiikkapalvelut. Laitoshuoltajat sijoittuvat puhtaus- ja tekstiilipalvelujen vastuuyksikköön, jonka päätehtävänä on tuottaa muun muassa ruoka- ja puhtauspalveluja.

Yksikön perustehtävä on varmistaa puhdas ja turvallinen hoito- ja työympäristö Lapin hyvinvointialueen kohteissa. Puhtauden tuottamisen lisäksi laitoshuoltajan tehtäviin kuuluvat myös ravinto-, vuode-, sekä ohjaamis- ja muita palvelutehtäviä.

Haemme kahta laitoshuoltajaa Kittilässä sijaitseviin yksiköihin:
- Kittilän terveyskeskus, 1 laitoshuoltaja
- Palvelukoti Pääskylä, 1 laitoshuoltaja

Yllä mainitut ovat vakituisia ja kokoaikaisia työpaikkoja. Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 7:00 - 20:00 välille. Työtehtäviin kuuluu mm. siivous-, huolto- ja ateriapalvelutehtäviä.

Työtehtävät työympäristössä edellyttävät itsenäistä työnsuunnittelua, hyvää laitoshuollon menetelmien hallintaa sekä huolellista ja vastuullista työjälkeä. Arvostamme positiivista asennetta ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja hyvää suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) perusteella. Palkka on 2 185,78 €/kk. Lisäksi maksamme vuorotyökorvaukset sekä työkokemukseen perustuvaa lisää. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain
edellyttämää rokotussuojaa.

Työtehtävien aloitus sijoittuu maalis- toukokuulle.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry-hakupalvelun kautta. Hakuaikaa on jatkettu 17.5.2024 klo 15.00 saakka. Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan valintaa tehtäessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa siivouspäällikkö Susanna Olli 040 5388161, susanna.k.olli@lapha.fi

Puhtauspäällikkö Katja Koivumaa 040 730 3367. Sähköposti katja.koivumaa@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan