Lastenkodin ohjaaja, virka, Metsolan lastenkoti

Hakuaika päättyy  20.5.2024 14:30

Haemme Metsolan lastenkotiin ohjaajaa vakinaiseen virkaan.

Metsolan lastenkoti on vastaanotto- ja arviointi yksikkö 13-17 -vuotiaille nuorille. Yksikössä on 14 asiakaspaikkaa. Hoito- ja kasvatushenkilökunnan työ on kolmivuorotyötä. Arviointityö on vaativaa ja edellyttää monipuolisia tietoja ja taitoja sekä kokonaisuuksien hallintaa. Ajokortti katsotaan eduksi.

Arvostamme kykyä ja halua kehittää asiakaslähtöistä hoito- ja kasvatustyötä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja moniammatillisissa verkostoissa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta lastensuojelutyöstä laitoksessa, päihde- ja mielenterveystyön tuntemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja moniammatillisissa verkostoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3§ ja 8§ mukainen pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Elina Muhos, p. 040 635 6856 ja vastuualuepäällikkö Carita Haapala, p. 044 703 6217. Sähköpostit etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät! Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue on savuton ja päihteetön työpaikka. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!