Näytteenoton vastaava hoitaja, Mikkeli

Hakuaika päättyy  5.8.2024 15:00

ISLAB hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolista ja mielekästä työtä laboratorioalan ammattilaisille. Olisitko etsimämme henkilö kehittämään näytteenottotoimintaa Mikkelissä?

Laboratoriohoitaja / bioanalyytikko, tervetuloa tärkeäksi osaksi terveydenhuollon hoitoketjua! Haluaisitko tehdä töitä moniammatillisessa työyhteisössä ja nauttia elämästä Saimaan äärellä? Haemme ISLAB hyvinvointiyhtymään laboratoriohoitajaa näytteenoton vastaavaksi hoitajaksi Etelä-Savon aluelaboratorioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 30.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Näytteenoton vastaavana hoitajana osallistut aktiivisesti päivittäiseen näytteenottotoimintaan (polikliininen näytteenotto, EKG, osastonäytteenotto sekä päivystysnäytteenotto), vastaat työn päivittäisestä organisoinnista ja toiminnan kehittämisestä. Vastaat myös tarvikkeiden hankinnasta ja niihin liittyvästä logistiikasta yhdessä näytteenottotiimin sekä esihenkilöiden kanssa. Toimit myös kliinisen fysiologian (EKG) vastuuhoitajana.

Näytteenoton vastaavana hoitajana vastaat preanalytiikan perehdytysprosessista sekä opiskelijaohjauksesta sekä teet yhteistyötä ISLABin muiden vastuuhenkilöiden kanssa. Työssäsi vastaavana hoitajana hallitset näytteenottotoimintaan liittyvät järjestelmät ja tunnet koko näytteenottoprosessin preanalyyttisista tekijöistä näytteiden analysointiin ja tulosten vastaamiseen. Lisäksi toimit alueesi edustajana näytteenoton osaamisalueella.

Työsuhteen alkaessa tehtävän ensisijainen toimipiste on Mikkelin keskuslaboratorion näytteenotossa. Työaikamuoto määräytyy SOTE-sopimuksen mukaisesti ja työ on palvelussuhteen alkaessa jaksotyöajan mukaista päivätyötä. Työhön sisältyy näytteenottotoiminnan koordinoitia alueen näytteenottopisteissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, valmiuksia työn ja työyhteisön kehittämiseen, reagointikykyä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä asiakaspalveluasennetta. Työyhteisössämme on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Tässä tehtävässä eduksi katsomme kokemuksen vastuutehtävistä sekä kehittämis- ja projektitoiminnasta.

Laboratoriohoitajan tehtävässä toimimiseen vaaditaan laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työtehtävään valittavan on toimitettava todistus työterveyshuollon käynnistä sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys. Edellytämme lisäksi riittävää suomen kielen taitoa ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkauksessa noudatamme SOTE-sopimusta sekä siihen pohjautuvia, paikallisesti määriteltyjä tehtäväkohtaisia palkkoja. Tämän tehtävän tehtäväkohtainen palkka on palvelussuhteen alkaessa vähintään 2896,10 euroa / kk. Lisäksi maksamme työkokemuslisää, joka voi olla 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Noudatamme palvelussuhteessa kuuden kuukauden (6 kk) koeaikaa. Henkilöstöetuina tarjoamme muun muassa taukokahvit ja -teet, Epassin kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedut, kattavat työterveyspalvelut sekä myös työsuhdepolkupyöräedun.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 5.8.2024 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

ISLABin arvoja ovat vastuullisuus, rohkeus, vaikuttavuus, luotettavuus ja kumppanuus. Varmistamme henkilöstömme osallisuutta mm. ISLABin aloitetoiminnan kautta, ja vuosittaisen henkilöstökyselymme tulokset toimivat perustana työyhteisöjemme ja koko organisaatiomme kehittämiselle. Takaamme laadukkaan esihenkilötyön järjestelmällisellä esihenkilöperehdytyksellä ja esihenkilövalmennuksella. Innostumme, uudistumme ja toimimme yhdessä! Tutustu ISLABilaisten uratarinoihin kotisivujemme Ura ISLABissa » Islab Työntekijämme kertovat -osiossa.


Lisätietoja

http://www.islab.fi
http://www.islab.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja avoimesta tehtävästä sinulle antaa osastonhoitajamme Taru Turunen, puh. 044 717 8952 tai taru.turunen@islab.fi (parhaiten tavoitettavissa arkisin, kello 8-15).

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule etsimään kanssamme täsmätietoa terveydestä! ISLAB hyvinvointiyhtymä on yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari – kotimainen, turvallinen ja luotettava. Neljä keskuslaboratoriotamme ja 80 palvelupistettämme huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. ISLAB hyvinvointiyhtymä on Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon hyvinvointialueiden yhdessä omistama laboratoriokeskus. ISLABissa työskentelee lähes 600 työntekijää, joista lähes 90 % on laboratoriohoitohenkilöstöä. Heidän lisäkseen meillä työskentelee lääkäreitä, tutkimushenkilöstöä ja hallinnon henkilöstöä. Tehtävämme on tuottaa laboratoriopalveluillamme sujuvuutta hoitoketjuihin sekä hyvinvointia asukkaille ja yhteisöille. www.islab.fi Tutustu työnantajaan