Nefrologian erikoislääkäri (Sairaala Nova, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  23.5.2024 15:45

Tervetuloa monipuoliseen erikoislääkärin työhön Sairaala Novaan Jyväskylään!

Haemme nyt Sairaala Novaan Jyväskylään vakituiseen virkaan

NEFROLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Munuaiskeskuksessa toimivat munuais- ja peritoneaalidialyysipoliklinikka sekä 26-paikkainen hemodialyysiyksikkö. Nefrologia toimii hallinnollisesti sisätautien alaisuudessa.

Yksikössämme työskentelee ylilääkäri, kaksi nefrologian erikoislääkäriä ja sisätautien erikoistuva lääkäri. Munuaiskeskuksen lisäksi hoidamme nefrologisia potilaita sisätautien vuodeosastolla. Meillä on uudet, modernit ja muuntuvat työtilat sekä täysin uusi laitekanta.

Erikoislääkärin tehtävänkuvasi on monipuolinen. Huomioimme toiveesi työn sisällön ja tutkimustoiminnan suhteen. Suhtaudumme myös lisäkouluttautumiseen kannustavasti. Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen sekä osaavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön, jonka jäsenenä on helppo toimia.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on nefrologian erikoislääkärin pätevyys. Kliinisen osaamisen lisäksi kiinnostus tutkimustoimintaan ja koulutusmyönteisyys katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Viihtyisässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä sijaitsee Suomen suurin keskussairaala. Vireätä koulutus- ja tutkimusyhteistyötä on niin yliopiston kuin ammattikorkeakoulun kanssa. Jyväskylässä on hyvä tehdä töitä ja vapaa-ajallekin löytyy vaihtoehtoja runsaasti.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi. Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Kati Holmström

Ylilääkäri, nefrologia

puh. 014 269 1812

kati.holmstrom@hyvaks.fi

-

Marja Miettinen

Ylilääkäri, sisätaudit

puh. 014 269 5042

marja.miettinen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!