Nuorisopsykiatrian apulaisylilääkäri

Hakuaika päättyy  30.8.2024 15:00

Nuorisopsykiatrian apulaisylilääkärin virka Kainuun hyvinvointialueella toimipaikkana ensi sijassa nuorisopsykiatrian osasto.

Hakijan toiveiden mukaan työnkuvaan voidaan sopia kuuluvan työtä poliklinikalla. Uudet tilat valmistuneet 2021.

Kelpoisuusehtona nuorisopsykiatrian erikoislääkärin tutkinto. Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita myös nuorisopsykiatriaan erikoistuva, ns. soveltuvan erikoisalan reunapalveluita suorittava tai laillistettu lääkäri määräaikaisesti.

Kokemus psykiatriasta, kiinnostus nuorten, perheiden ja verkostojen kanssa toimimiseen sekä terapiakoulutus katsotaan eduksi.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun hyvinvointialueen tva:n mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Olemme valmiita keskustelemaan henkilökohtaisista toiveista viran hoitamisen suhteen.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Juha Luukiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "nuorisopsykiatrian apulaisylilääkäri"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista).


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Yhteystiedot

Ylilääkäri Juha Luukinen juha.luukinen@kainuu.fi

Palveluyksikön päällikkö Marja-Leena Leinonen marja-leena.leinonen@kainuu.fi

Ensi sijassa toivomme yhteydenottoasi sähköpostilla, jossa ilmoitat yhteystietosi ja sopivan ajankohdan, jolloin Sinuun voi olla yhteydessä (sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Otamme Sinuun yhteyttä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan