test

Ohjaaja, jatkuva sijaishaku (Vammaisten kotiin vietävät palvelut ja asumispalvelut)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Haluaisitko työskennellä vammaisten kotiin vietävien palveluiden yksiköissä eri-ikäisten ja erilaista yksilöllistä tukea tarvitsevien asiakkaidemme kanssa?

Etsimme lisävahvistuksia Keski-Suomen hyvinvointialueen asumispalveluiden yksiköihin. Tarjoamme työn innostuneissa, oppivissa ja moniammatillisissa tiimeissä, jonka arjessa yksikään päivä ei taatusti ole toisen kaltainen.

Haemme eripituisiin sijaisuuksiin

OHJAAJIA

Asiakkaidemme ikähaarukka vaihtelee lapsesta vanhukseen. Vammaispalveluiden toiminnassa pääset konkreettisesti tukemaan asiakkaan omannäköisen elämän toteutumista. Tietyt rutiinit tehdään joka päivä, mutta muuten päivien sisältö vaihtelee hyvin paljon. Omaa persoonaa ja mielenkiinnonkohteita pystyy hyödyntämään asiakkaiden kanssa esim. viriketoiminnan osalta.

Vammaispalveluissa sinulla tulee olla yksiköstä riippuen esimerkiksi lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto (asumispalvelut). Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto (mm. sosionomi, sairaanhoitaja). Huomioimme alan opiskelijat hakuprosessissa.

Ilmoitathan hakemuksessa, mistä eri työtehtävistä ja yksiköistä olisit kiinnostunut työskentelemään. Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi työkokemus- osassa suorittamasi harjoittelut. Lisätietoja- kohtaan voit laittaa muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi haetko yhtäjaksoista pidempää sijaisuutta vai keikkatyötä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Työtä tehdään kaksi tai kolmivuorotyönä riippuen sijoitusyksiköstä. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Eduksi katsotaan hygieniapassi, ensiapuosaaminen ja AVEKKI-koulutus. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Yksiköstä riippuen tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja

-

Keski-Suomen hyvinvointialueen rekrytointipalvelut

p. 014 269 1383, arkisin klo 9-14

rekrytointi@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan