test

Ohjaaja (kotihoito, Pihtipudas)

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:45

Kaipaatko vauhdikasta työarkea, lukuisia ulkoiluhetkiä sekä rautaisia ammattilaisia kollegoiksi? Vaikka työarkemme onkin välillä vauhdikasta, saamme nauttia antoisista asiakastapaamisista.

Etsimme lisävahvistuksia työyhteisöömme ja meillä olisikin auki

OHJAAJALLE

Ohjaajana työtehtäväsi painottuvat erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden asioiden hoitamiseen ja kotona asumisen tukemiseen. Toimit kotihoidon tiimien tukena palveluohjauksellisissa asiakasasioissa. Asiakaskunta painottuu työtehtävässä ikäihmisiin, mutta asiakaskunnassa esiintyy myös muita erityisryhmiä (mm. mielenterveys- ja päihdeasiakkaat, yksinäiset yms.).

Huolehdit yhdessä eri verkostojen kanssa siitä, että asiakas saa tarvittavat tukipalvelut kotiinsa. Tehtävässä toimit kuntouttavalla arviointijaksolla vastuuhenkilönä, valmistelet Kelan hoitotukihakemuksia ja SAS-hakemuksia, koordinoit omaishoitoyhteistyötä sekä edunvalvonta-asioita yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa. Lisäksi koordinoit vapaaehtoistyötä ja toimit asiakkaan tukena toiminnallisen arjen vahvistamisessa.

Aamupäivisin työsi painottuu asiakastyöhön, joka sisältää vaihtelevasti hoiva - ja hoitotyötä. Asiakastyö sisältää itsenäisesti tehtäviä asiakaskäyntejä. Pystyt vaikuttamaan omaan viikkokalenteriisi painottamalla käyntejäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla. Työ mahdollistaa myös mikrotauot ja vapauden työskennellä omannäköisesti. Ohjaajien verkostotapaaminen järjestetään säännöllisesti työnarkesi tueksi. Järjestämme sinulle myös perehdytyksen, jossa huomioidaan aikaisempi työhistoriasi sekä osaaminen.

Tavoitteenamme on olla osaava, huumorintajuinen ja turvallinen työyhteisö, jossa sekä asiakas että työntekijä kokevat olevansa arvostettuja. Tiimikaverilta voi aina kysyä tarvittaessa apua.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

-------------------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi) tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Työ on jakso- ja 2-vuorotyötä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Kaisa Tauriainen

palvelupäällikkö, kotihoito, Pohjoinen Keski-Suomi

p. 040 528 2593

etunimi.sukunimi@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan