Ohjaaja (lähihoitaja), Harjun palvelukoti Lahti

Hakuaika päättyy  20.5.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme ohjaajaa (lähihoitaja) vakituiseen työsuhteeseen Harjun palvelukotiin Lahteen. Lisäksi meillä on avoimena kesätyömahdollisuuksia.

Harju on 20-paikkainen palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille aikuisille. Palvelukodissa pidämme yllä asukkaidemme viihtyvyyttä kaikin mahdollisin keinoin. Esimerkiksi ympäröivä luonto mahdollistaa meille ulkoilun omassa pihassa ja kodin ulkopuolella. Yksikkömme sijaitsee Lahdessa Päijät-Hämeen keskussairaalan kupeessa, jonne on hyvät liikenneyhteydet niin autoille kuin julkisillakin.

Ohjaajana pääset tukemaan asukasta hänen yksilöllisen tuentarpeen mukaisesti ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Tehtäviisi kuuluvat myös lääkehoito ja kirjalliset työt. Teemme tiimityötä, mutta pääset ottamaan myös yksilöllistä vastuuta työstäsi. Työ sisältää aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Olisiko tämä sinun paikkasi? Löydät meiltä rennon ja huumorintajuisen työyhteisön, ihanat asiakkaat ja sopivasti haastetta. Me tarjoamme sinulle
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevalla matkantekoa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Haluamme, että sinulta löytyy kehittämismyönteistä asennetta, hyvää paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme sinulta avointa, vastuullista ja joustavaa työotetta huumoria unohtamatta. Lisäksi edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattirekisteriin sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Askarruttaako jokin? Soita tai laita sähköpostia Hannulle. Tervetuloa Harjuun!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Esihenkilö Hannu Behm

p. 040 571 1429

hannu.behm@paijatha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme maakunnan tai Päijät-Hämeen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa ammattitaitoiseen joukkoomme Päijät-Hämeeseen! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!