Ohjaaja (Sääksvuoren palvelukoti, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  22.5.2024 15:45

Tule työkaveriksemme iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Sääksvuoren palvelukotiin

OHJAAJAA

Sääksvuoren palvelukoti tuottaa tehostettua kuntouttavaa ympärivuorokautista palveluasumista 15 kehitysvammaiselle ja autistiselle henkilölle, jotka tarvitsevat erityisen vaativaa vahvaa psykososiaalista tukea ja apua. Palvelukodin toiminnan lähtökohtana on taata asiakkaalle kodikas ja turvallinen koti autismikuntoutuksellisella työotteella. Sääksvuoren palvelukodissa kunnioitetaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita, voimavaroja ja itsemääräämisoikeutta.

Ohjaajan työnkuvaan kuuluu asiakkaiden ohjaus ja tukeminen kodinomaisessa ympäristössä ottaen huomioon asiakkaan erityistarpeet ja kommunikaatio. Asiakkaiden päätöksentekoa ja valintoja tuetaan kunkin omassa arjessa. Tavoitteena on asiakkaiden hyvinvoinnin hyvä taso, taitojen kehittyminen ja asiakkaiden sekä läheisten tyytyväisyys asumispalveluun. Työhön kuuluu asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden toteutumisen arviointia ja dokumentointia, lääkehoidon tehtäviä sekä asiakkaan verkostoissa tapahtuvaa moniammatillista yhteistyötä.

Arvostamme tuntemusta kehitysvammaisuudesta, autismin kirjosta sekä korvaavista kommunikaatiomenetelmistä. Toivomme sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista, kunnioittavaa ja sitoutunutta työasennetta sekä halua rakentaa hyvää arkea asukkaillemme.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva sosiaalityön ammattilainen.

----------------------------

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja suoritettuja lääkehoitolupia, ne ovat mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa. Arvostamme myös ensiapuosaamista ja AVEKKI-koulutusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelemme mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Sanna Pekki, palveluvastaava

p. 044 389 9871

sanna.pekki@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!