Ohjaaja (vammaisten kotiin vietävät palvelut ja asumispalvelut, Wiitalinna)

Hakuaika päättyy  4.6.2024 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme Wiitalinnan kehitysvammaisten- ja vammautuneiden ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikköön. Olemme huumorintajuinen ja ammattitaitoinen yksikkö, jossa jokainen tekee töitä hyvän työyhteisön eteen.

Henkilöstön toiveita ja näkemyksiä kuunnellaan sekä huomioidaan erilaisia elämäntilanteita. Haemme nyt vahvistuksia tiimiimme ja meillä olisi tarjota töitä vakituisesti

OHJAAJALLE

Kodinomaisessa, järven rannalla olevassa Wiitalinnassa on 33 asukaspaikkaa. Yksikkömme sijaitsee keskeisellä sijainnilla Viitasaaren keskustan tuntumassa. Keskeiset toimintaperiaatteet toiminnassamme ovat avoimuus, tiivis yhteistyö eri toimijoiden kanssa sekä asukkaan osallisuuden edistäminen. Järjestämme asukkaille erilaista toimintaa huomioiden heidän kokonaisvaltaisen toimintakykynsä.

Ohjaajan työpäivään kuuluu hoito- ja ohjaustyö, viriketoiminnan järjestäminen, asukkaan toimintakyvyn edistäminen sekä omaohjaajan tehtävät. Asukkaiden toiveet ja tarpeet huomioidaan yksilöllisesti heidän toimintakykynsä huomioon ottaen. Asukkaita tuetaan kohti mahdollisimman itsenäisestä elämää.

Moniammatillisessa työyhteisössämme on palveluvastaava, sairaanhoitaja sekä ohjaajia. Olemme yksikkönä vahvasti kehittämismyönteinen ja haluamme kehittää toimintaamme toimivammaksi ja paremmaksi. Tuemme henkilöstön, yksikön toiminnan sekä hoitotyön kehittämistä koko tiimin voimin. Kollegiaalinen tuki, huumori, vuorovaikutus ja tekemisen meininki on läsnä jokapäiväisessä työssämme. Tiimimme kokeneet ja ammattitaitoiset työkaverit ovat apunasi tarvittaessa ja ottavat sinut toimintaan mukaan.

Tiimimme vahvuudet henkilöstömme mielestä:
- Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen työympäristön, jossa pääset tekemään töitä loistavan työyhteisön sekä ihanien asiakkaiden parissa.
-Vaihteleva ja monipuolinen työ
-Hyvä työilmapiiri
-Loistava huumorintaju


Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.


Palveluvastaavan tervehdys:

"Meillä jokainen työntekijä on tasavertainen ja tärkeä osa tiimiä. Henkilöstöjohtamisen kulmakivinä pidän työpaikan rakenteiden ylläpitämistä, vuorovaikutuksen- ja viestinnän vahvistamista, luottamusta työntekijöiden osaamiseen, työntekijöiden kuuntelemista ja läsnä olemista henkilöstölle. Meillä palveluvastaava on tavoitettavissa ja aktiivisesti mukana Wiitalinnan toiminnassa. Wiitalinnassa panostetaan palveluvastaavan ja henkilöstön yhteistyöhön. Meillä työyhteisössä työntekijöiden kiittämisestä on tehty arkeen kuuluva käytäntö. Työporukallamme vietämme tyhy-päiviä noin 1-2 kertaa vuodessa.

Pyrimme huomioimaan joustavasti henkilöstön elämäntilanteet työvuorosuunnittelussa, kannustamme avoimeen keskusteluun ja kehittämään Wiitalinnan toimintaa työntekijöitä kuunnellen."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Toivomme sinulta työkokemusta, avoimuutta ja innokkuutta asukkaiden hyvinvoinnin kehittämiseen. Arvostamme kykyä toimia työtehtävässä itsenäisesti ja joustavasti. Teemme työtä useissa työryhmissä sekä ammatillisissa verkostoissa, jonka vuoksi hyvät vuorovaikutustaidot ovat todella tärkeät. Odotamme aktiivista ja kehittämismyönteistä toimintatapaa.

Työ on kolmivuorotyötä. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu. Pyrimme huomioimaan erilaiset elämäntilanteet työvuorosuunnittelussa.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Minttu Jalkanen, palveluvastaava

p. 040 704 5637

minttu.jalkanen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan