test

Ohjaajan sijaisuus Lastensuojelulaitos Taskukellossa, Iisalmi

Hakuaika päättyy  6.5.2024 12:00

Ohjaaja, tule mukaan tiimiimme! Haemme juuri sinua - sitoutunutta ohjaajaa, joka haluat olla osa positiivista porukkaa!

Etsimme Iisalmeen Lastenkoti Taskukelloon ohjaajaa (1) määräaikaiseen tehtävään ajankohdalle 13.5. - 31.12.2024.

Lastenkoti Taskukello on Pohjois-Savon hyvinvointialueen sijaishuollon laitoshoidon yksikkö. Yksikön molemmilla osastoilla on oma ohjausresurssi ja vastaava ohjaaja. Osaston tiimi on moniammatillinen ja se tekee vahvaa yhteistyötä terveydenhuollon ja sivistystoimen kanssa. Yksikössä toimii kaksi seitsemänpaikkaista osastoa 13 -17- vuotiaille nuorille. Asiakkaat tulevat ensi sijaisesti Pohjois-Savon hyvinvointialueelta. Työhön kuuluu myös yövuoroja ja tehtävä painottuu yötyöhön ajalla 1.6 - 31.7. Työskentelet tarvittaessa Taskukellon molemmissa yksiköissä.

Millaisessa tehtävässä pääset työskentelemään?

Ohjaajan työ tarjoaa haasteita, mutta on myös antoisaa. Ohjaajan tehtäviin kuuluu laaja-alaista asiakkaiden ohjausta arjessa ja toimimista omaohjaajana. Verkostotyö mm. huoltajien, sosiaalityön, terveydenhuollon ja koulun kanssa on tärkeä osa ohjaajan tehtävää. Ohjausvastuun lisäksi työhön kuuluu myös arkisia kodinhoidollisia tehtäviä, jonka vuoksi tarvitset hygieniapassin tai olet valmis suorittamaan sen heti.

Tuleva työkaverimme:

Etsimme sinua, joka olet valmis yhteistyöhön ja sitoudut asiakkaiden kanssa työskentelyyn. Tuot omaa osaamistasi uuteen tiimiin ja olet mukana kehittämässä toimintaamme.

Ohjaajan tehtävässä tarvitaan vahvoja vuorovaikutustaitoja. Pystyt perustelemaan näkemyksesi niin nuorille kuin yhteistyötahoillekin. Kuunteleminen on olennainen osa ammatillista osaamistasi.

Työskentely asiakkaanamme olevien nuorten kanssa vaatii aikuista ja vuorovaikutuksellista otetta. Olemme yhdessä rakentamassa parempaa tulevaisuutta!

Palkkaus sijaisuudessa on 2545,91 €/kk.

Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Eduksi luetaan lasten ja nuorten kanssa tehty ohjaustyö ja sosiaalialan tuntemus, kokemus haasteellisten lasten ja nuorten parissa työskentelystä, hyvät vuorovaikutustaidot, hygieniapassi sekä NEPSY- ja traumaosaaminen.

Muuta:

-Sijaisuuteen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä todistus huumausainetestistä.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Ajokortti (B-luokka ) ja valmius ajaa autoa on välttämätön. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan koeaikaa.


Olemme sydämen asialla. Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

lastensuojelulaitoksen esihenkilö Juha Airaksinen, puh. 040-830 2659, juha.airaksinen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan