Opiskeluhuollon psykologi, Kymenlaakson hyvinvointialue

Hakuaika päättyy  11.8.2024 23:59

Tule omiesi joukkoon opiskeluhuollon psykologiksi Kymenlaakson hyvinvointialueelle! "Monipuolista, merkitykselliseltä tuntuvaa työtä ja kohtaamisia lasten ja nuorten arjessa. Työllään saa edistää inhimillisyyttä ja tasa-arvoa."

Psykososiaalisen opiskeluhuollon tiimi hakee oma-aloitteisia, yhteistyökykyisiä ja kehittämismyönteisiä psykologeja. Työ voi kohdentua oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti esiopetukseen, perusopetukseen tai toiselle asteelle.

Oletko Sinä kaipaamamme vahvistus monialaiseen työyhteisöömme?

Mikä meillä on parasta opiskeluhuollon psykologin tehtävissä?
"Opiskeluhuollon psykologin työhön on saanut tosi kattavan perehdytyksen. On ollut aikaa opetella ja jatkuvasti saa yhdessä ihmetellä."
"Monipuolista, merkitykselliseltä tuntuvaa työtä ja kohtaamisia lasten ja nuorten arjessa. Työllään saa edistää inhimillisyyttä ja tasa-arvoa."
”Kymenlaaksossa on arki helppoa, kaikki perusasiat löytyvät läheltä ja liikkuminen sujuu ilman ruuhkia. Kaupan päälle Helsingin ja luonnon läheisyys.”
” Koulu työskentely-ympäristönä on erittäin mielenkiintoinen. Työssä on paljon tilaa myös omalle persoonallisuudelle ja toiveille. Saa käyttää luovuutta.”
"Työ on kivaa koska on hyvä psykologitaustainen lähiesimies, joka tuntee sovellusalan."

Opiskeluhuollon psykologina työskentelet oppilaitoksissa psykologian alan asiantuntijana. Sinulla on mahdollisuus olla mukana lasten ja nuorten arjessa, ja pääset vaikuttamaan varhaisessa vaiheessa ja monipuolisesti opiskelijoiden sekä koko oppilaitosyhteisön hyvinvointiin. Tehtäviisi kuuluu osallistuminen oppilaitosten yhteisölliseen, ennaltaehkäisevään hyvinvointityöhön, yksilökohtainen opiskeluhuoltotyö ja monialainen yhteistyö. Opiskeluhuollon tutkimusjonoa hallinnoidaan hyvinvointialueella keskitetysti. Huolehdimme siitä, että oma työskentelyalueesi on mitoitusten mukainen, enintään 780 oppilasta/opiskelijaa.

Opiskeluhuollon psykologina voit työskennellä toiveesi mukaisesti Kotkassa, Kouvolassa, Haminassa, Virolahdella tai Miehikkälässä. Lähiesimiehenäsi toimii opiskeluhuollon johtava psykologi. Tiimissä työskentelee myös kaksi konsultoivaa psykologia, joiden tehtävänä on varmistaa, että sinä kykenet keskittymään oman työsi laadukkaaseen toteuttamiseen omilla oppilaitoksillasi. Panostamme vahvaan kollegiaaliseen tukeen ja yhteisöllisyyteen. Opiskeluhuollon aktiivisen ja kokeneen psykologitiimin tuki tavoittaa sinut, työskentelitpä missä päin Kymenlaaksoa hyvänsä. Meillä toteutuvat monipuoliset, säännölliset tiimitapaamiset ja jatkuva konsultointimahdollisuus. Lisäksi tarjoamme yksilötyönohjauksen ja tuemme kouluttautumista. Kymenlaaksossa on edullista asua. Tarvittaessa tuemme asunnon etsimisesssä.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen opiskeluhuollosta, mutta panostamme uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja tukemiseen. Haluamme tarjota tukea ja virikkeitä omaan ammatilliseen kasvuusi, olitpa sitten työurasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi tekijä. Työntekijöiden hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla 200 euron Epassi-edun ja liukuvan työajan. Uusille työntekijöille rekrytointilisä 500 e/kk 6 kk ajaksi sekä mahdolliset työkokemus- ja kielilisät, psykologian erikoistumisen lisä (100€/kk) tai tieteellisen pätevyyden lisä (100-250€/kk). Osittainen etätyö ja lyhennetty työaika onnistuvat tarvittaessa. Hyvinvointialueella voit halutessasi hyödyntää mahdollisuutta työn kiertoon ja tutustua psykologin työtehtäviin myös muissa yksiköissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan palkata määräaikaisesti opintojensa loppuvaiheessa oleva opiskelija, joka on suorittanut ammatillisen loppuharjoittelun. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja vaaditaan rikosrekisteriotteen toimittamista.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, ole yhteydessä ja kysele tarkemmin. Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi. Aloitamme haastatteluja hakuajalla ja teemme valinnan heti sopivan työntekijän löydyttyä. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme sähköpostilla tai puhelimitse. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Maija Vilen ajalla 15.7. - 11.8

opiskeluhuollon johtava psykologi

maija.vilen@kymenhva.fi

puh. 040 4832 175

Henna Karvonen 12.7. asti

toimintayksikön päällikkö psykososiaalinen opiskeluhuolto

henna.karvonen@kymenhva.fi

puh. 040 4899 159

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Tutustu työnantajaan