test

Päivätoiminnan ohjaaja-hoitaja, Myllärin Paja, Kolpene

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:00

Lapin hyvinvointialueella on haettavana päivätoiminnan ohjaaja-hoitajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä!

Päivätoiminnan ohjaaja-hoitajan tehtävät sijoittuvat Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksen Myllärin Pajan päiväaikaiseen toimintaan Rovaniemelle, joko Pajatiimissä tai Varastotiimissä.
Päivätoiminnan ohjaaja-hoitajat työskentelevät Myllärin Pajalla päiväaikaisessa toiminnassa kehitysvammaisten, autismin kirjon ja neuropsykiatrisista häiriöistä kärsivien henkilöiden parissa ryhmän ohjaajana .Ohjaaja-hoitajat vastaavat päiväaikaisen toiminnan lääkehoidosta.

Myllärin Paja tarjoaa
- monipuolisen työympäristön ja yhteisöllisen työyhteisön ympärillesi
- vaikutusmahdollisuuden työnkuvaasi
- koulutusta tehtävään
- työyhteisön omaa TYKY-toimintaa
- Smartum-henkilöstöetuuden ja lomamajojen käyttömahdollisuuden

Pätevyysvaatimuksena päivätoiminnan ohjaaja-hoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto sekä valmius työskennellä asumisessa aamuapuna tai koululaisten aamu-/iltapäivätoiminnassa.
Tehtävässä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.Lisäksi edellytämme, että toimeen valitulla on hygieniapassi.
Puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiomentelmien hallinta sekä neuropsykiatrinen koulutus katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen sekä LAPHA:ssa voimassaolevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 30.4.2024 klo 15.00 mennessä.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.
Lisätietoa Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksesta löytyy www.kolpene.fi ja www.lapha.fi. Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_


Lisätietoja

https://lapha.fi
http://www.kolpene.fi

Yhteystiedot

Tiedustelut sähköpostilla palveluvastaava Minna Orajärvi minna.orajarvi@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan