test

Päivätoiminnan ohjaaja, Myllärin Paja, Kolpene

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:00

Lapin hyvinvointialueella on haettavana Päivätoiminnan ohjaajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä Myllärin Pajan päiväaikaiseen toimintaan!

Päivätoiminnan ohjaajan tehtävät sijoittuvat Rovaniemelle, joko Pajatiimiin tai Varastotiimiin.
Päivätoiminnan ohjaajat työskentelevät Myllärin Pajalla päiväaikaisessa toiminnassa kehitysvammaisten, autismin kirjon ja neuropsykiatrisista häiriöistä kärsivien henkilöiden parissa ryhmän ohjaajana.

Myllärin Paja tarjoaa
- monipuolisen työympäristön ja yhteisöllisen työyhteisön ympärillesi
- mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi
- koulutusta tehtävään
- työyhteisön omaa TYKY-toimintaa
- Smartum-henkilöstöetuuden ja käytössä olevat lomamajat

Pätevyysvaatimuksena päivätoiminnan ohjaajan tehtävään on soveltuva ammatillinen perustutkinto sekä valmius työskennellä asumisen aamuapuna tai koululaisten aamu-/iltapäivätoiminnassa.
Tehtävässä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiomentelmien hallinta sekä neuropsykiatrinen koulutus katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen sekä LAPHA:ssa voimassaolevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote. Lisäksi edellytämme, että tehtävään valitulla on hygieniapassi. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee lähetää sähköisesti Kuntarekrypalvelussa viimeistään 30.4.2024 klo 15.00 mennessä.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.
Lisätietoa Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksesta löytyy www.kolpene.fi ja www.lapha.fi. Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_


Lisätietoja

https://lapha.fi
http://www.kolpene.fi

Yhteystiedot

Tiedustelut sähköpostilla palveluvastaava Minna Orajärvi minna.orajarvi@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan