Paloesimies, Lapin pelastuslaitos

Hakuaika päättyy  28.6.2024 15:00

Tervetuloa töihin Lapin pelastuslaitokselle - Suomen huipulle!

Sinä pelastusalan ammattilainen, tule kokemaan Lapin neljä vuodenaikaa! Koe kevään ja kesän valoisuus, syksyn väriloisto, oikea talvi sekä kiireetön ja rehti lappilainen elämäntapa. Kuuluuko harrastuksiisi luonnossa liikkuminen, metsästys, kalastus tai onko luonto muuten lähellä sydäntäsi? Jos Lappi on ollut joskus ajatuksissasi, miksi et tarttuisi nyt mahdollisuuteen?
Me tarjoamme sinulle rehdin ja hyvän työyhteisön, ajanmukaisen kaluston ja mielenkiintoisen, monialaisen ja haastavan tehtäväkentän Lapin pelastuslaitoksella.

Lapin pelastuslaitos on pinta-alaltaan Suomen suurin pelastuslaitos. Toimintaympäristöömme kuuluu merialueita, suurteollisuutta, vilkkaita tunturikeskuksia, kaupunkeja ja erämaata.
Lapin pelastuslaitokselle on uudelleen haettavana seuraavat pelastustoimen alipäällystön virat, aiempia hakemuksia ei oteta huomioon.

Paloesimiehen virat:
Kaksi paloesimiehen virkaa Kittilän pelastusasemaryhmään/läntinen pelastusalue.
Kaksi paloesimiehen virkaa Kolari-Muonio-Enontekiö pelastusasemaryhmään/läntinen pelastusalue.
Paloesimiehen virka Pello-Ylitornio pelastusasemaryhmään/läntinen pelastusalue.
Kaksi paloesimiehen virkaa Sodankylä-Savukoski pelastusasemaryhmään/itäinen pelastusalue
Kaksi paloesimiehen virkaa Kemijärvi-Salla-Pelkosenniemi pelastusasemaryhmään/itäinen pelastusalue.

Paloesimies toimii työvuoronsa esimiehenä ja päivystävänä ryhmäjohtajana (P5 toiminta) päivystävän palomestarin apuna. Työvuorossasi toimit myös pelastusasemaryhmän muissa tehtävissä ja arjen toimintojen organisoinnissa, joita muun muassa ovat oman vuorosi työvuorosuunnittelu, koulutustoiminta vakituiselle henkilöstölle ja sopimuspalokuntalaisille, sekä muut erikseen sovitut tehtäväkokonaisuudet. Vastuullasi on myös pronto-selosteiden täyttö ym. hallinnolliset tehtävät työvuorosi aikana. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi omien vahvuuksiesi, mielenkiintosi sekä osaamisen mukaisesti.

Tehtävässä tarvitset erityisesti oma-aloitteisuutta sekä reippautta mutta myös kehittävää ja hyvää asennetta työntekoon.
Arvostamme sitä, että hoidat tehtäväsi fiksusti ja jämptisti, työniloa unohtamatta. Työskentely eri pelastusasemilla tuo vaihtelua ja lisää työhyvinvointia ja työn mielekkyyttä työtehtäviin. Kerrothan hakuilmoituksessa missä pelastusasemaryhmissä olet valmis työskentelemään. Ensisijainen työhöntulopaikka sovitaan valittujen kanssa erikseen.

Kelpoisuusehtona on valtioneuvosten asetuksen 407/2011, 6§ määrittelemä kelpoisuus. Lisäksi tehtävässä edellytetään BC -luokan ajokorttia sekä pelastustoimikelpoisuustasoa 1.

Työaika on poikkeusluvanmukainen (42 h/vko). Palkkaus määräytyy paikallissopimuksen mukaan (kokonaispalkkaus). Viran vastaanotto viimeistään 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Viroissa voidaan noudattaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tarjoamme käyttöösi polkupyöräedun sekä Smartum- liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan on annettava suostumus huumausainetestaukseen sekä suppean turvallisuusselvityksen hakemiseen. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Virkoihin haetaan sähköisesti Kuntarekry-palvelussa 28.6.2024 klo 15.00 mennessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi
http://www.lapinpelastuslaitos.fi/

Yhteystiedot

Lisätietoja voit kysyä pelastusalueiden palomestareilta.

Itäinen pelastusaluealue:

Kemijärvi-Salla-Pelkosenniemi pelastusasemaryhmä:

Palomestari Niko Autti, puh. 040-847 6809, niko.autti@lapinpelastuslaitos.fi

Sodankylä-Savukoski pelastusasemaryhmä:

Palopäällikkö Lasse Rytkönen, puh.040-673 2588, lasse.rytkonen@lapinpelastuslaitos.fi

Läntinen pelastusalue:

Kolari-Muonio-Enontekiö pelastusasemaryhmä:

Palomestari Topias Kangastie, puh. 040-646 2438, topias.kangastie@lapinpelastuslaitos.fi

Kittilän pelastusasemaryhmä:

Palomestari Jorma Ojala, puh.0400-393 519, jorma.ojala@lapinpelastuslaitos.fi

Pello-Ylitornio pelastusasemaryhmä:

Palomestari Ilkka Koskela, puh. 0400-393 215, ilkka.koskela@lapinpelastuslaitos.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan