test

Perhesosiaalityöntekijä Suonenjoelle

Hakuaika päättyy  6.5.2024 15:00

Hei sosiaalityöntekijä, oletko sitoutunut tukemaan perheitä heidän kohtaamissaan haasteissa? Liity ammattitaitoiseen tiimiimme ja auta edistämään asiakkaidemme hyvinvointia. Lue lisää alta!

Etsimme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on lapsiperheiden sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen palvelut Suonenjoella.

Keitä me olemme?

Pohjois-Savon hyvinvointialueen Läntisen perhekeskukseen kuuluvat seuraavat kunnat: Suonenjoki, Rautalampi, Keitele, Tervo, Vesanto, Pielavesi ja Karttulan alue (osa Kuopiota), joissa kaikissa on hyvinvointialueen toimipiste. Tämän viran ensisijaiseksi sijoituspaikaksi on suunniteltu Pielaveden tai Suonenjoen kuntaa. Hakija voi esittää hakemuksella myös oman toiveensa työpisteestä.

Perhesosiaalityön tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja perheohjaajia sekä lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijöitä. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa esihenkilönä Läntisen alueen tiimin toiminnasta.

Hyvinvointialueella on viihtyisät työtilat, jotka sijaitsevat kuntien keskustassa. Meillä on myös etätyömahdollisuus eli työtä voi tehdä joustavasti myös kotona etätyöohjeiden mukaisesti. Nepton työaikajärjestelmä antaa mahdollisuutta liukuvaan työaikaan ja oman työn suunnitteluun asiakaslähtöisesti. Työtekijöillä on käytössä ePassi ja kattava työterveyshuolto.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Valittavan sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluvat sosiaalihuoltolain mukaiset sosiaalityön tehtävät, perhepalveluiden kokonaisuuden kehittäminen sekä yhteistyön tiivistäminen terveydenhuollon, sivistystoimen ja muiden lasten- ja nuorten palveluja tarjoavien kanssa. Perhepalvelujen kehittämisessä tiimi on tukenasi työssä. Sosiaalityöntekijän tehtävään kuuluu myös arviointiimissä toimiminen; arviointitiimissä käsitellään yhteydenotot ja lastensuojeluilmoitukset.

Olemme innostuneita kehittämään perhekeskuspalveluita, moniammatillisia tiimityöntaitoja ja perhepalveluja. Meillä on vankkaa ja monipuolista sosiaalityön osaamista ja innostusta sosiaalihuoltolain mukaisten ennalta ehkäisevien työtapojen kehittämiseen.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 4042,65 €/kk.

Oletko Sinä etsimämme sosiaalityöntekijä?


Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015 7§, 32§). Pätevien hakijoiden puuttuessa valinnassa huomioidaan myös sijaiskelpoiset sosiaalityön opiskelijat.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Työtehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja autoa.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Virkaa täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule töihin perhekeskuksen tiimimme!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä

Marjo Kärkkäinen

marjo.karkkainen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan