test

Perhetyöntekijä, vuorotteluvapaan sijaisuus, päiväperhekuntoutus, Oulu

Hakuaika päättyy  6.5.2024 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella on haettavana perhetyöntekijän vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 22.7.2024 - 30.11.2024 Perhetyö, päiväperhekuntoutus -vastuuyksikössä. Perhetyöntekijän työtehtäviin kuuluu sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö.

Vuorotteluvapaan sijaisuuteen valittavan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut työllistymisenehdot, ehdot löytyvät TE-palveluiden sivuilta. Tarkistathan, että ehdot täyttyvät kohdallasi. Lue lisää osoitteesta: https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän sekä ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön. Työsi tukena ovat tiimin ja esihenkilön tuki sekä työnohjaus. Perhetyöntekijänä toimit suunnitelmallisesti, määräaikaisesti ja tavoitteellisesti yhdessä perheen ja yhteistyötahojen kanssa vanhemmuutta ja arjessa selviytymistä tukien. Keskeisenä tavoitteena on perheiden omien voimavarojen vahvistaminen.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§) mukainen nimikesuojatun ammattihenkilön pätevyys.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijoiden tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vs. vastuuyksikköpäällikkö Karoliina Pohjola, p. 040 352 7956. Sähköposti karoliina.pohjola@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan