test

Projektiassistentti

Hakuaika päättyy  5.5.2024 15:00

Haemme projektiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen 12/2026 saakka. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana hankkeessa hankejohtajan ja hanketiimin tukena hankkeen toteutukseen liittyvässä työssä.

Lapin hyvinvointialueen tietohallinto ja digitaaliset palvelut vastuualueella on käynnistynyt Asiakas- ja potilastietojärjestelmähanke Tokka. Tokka-hankkeessa toteutetaan Lapin hyvinvointialueen asiakas- ja potilastietojärjestelmien yhtenäistäminen. Toimimme sähköisiä työskentelyvälineitä ja toimintatapoja hyödyntäen. Voit halutessasi työskennellä etätyössä tai monipaikkaisesti sopimuksen mukaan, mutta tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta Lapissa.

Tehtäviisi kuuluu:
- hankkeen ja projektien juoksevien asioiden hoitaminen, kokousten aikatauluttaminen
- tiedonkulun varmistaminen hanketiimissä
- kokousten, päätösten dokumentointi- ja raportointi
- ajantasaisen dokumentaation ylläpitäminen ja arkistointi
- muut hankejohtajan määrittämät projektin toteuttamista tukevat tehtävät

Edellytämme:

- soveltuva korkeakoulututkinto, opistoasteinen tutkinto tai kouluasteen ammatillinen tutkinto
- Organisointitaitoja
- Dokumentointi ja raportointi osaamista
- Tiimityöosaamista ja sopeutumiskykyä
- Viestintäosaamista
- Yleisten MS Office-työvalineiden käytön osaamista

Edut:

- tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä kattavat Lapin hyvinvointialueen työsuhde-edut
- mahdollisuuden työskennellä merkittävän ja haastavan hankkeen parissa
- mahdollisuuden kehittyä, verkostoitua ja työskennellä motivoituneiden huippuosaajien kanssa
- innostava ja tukeva työyhteisö, jossa arvostetaan osaamista ja johtajuutta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti.
Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haluatko olla osa innostunutta tiimiämme ja viedä tätä merkittävää hanketta eteenpäin? Hae projektiassistentin tehtävää nyt ja tule mukaan muokkaamaan tulevaisuuden sosiaali- ja terveydenhuoltoa Lapin hyvinvointialueella! Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa 05.05.2024 klo 15.00 mennessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Hankejohtaja Kaisu Anttila

Puhelimitse 0403531041

sähköpostitse kaisu.anttila@lapha.fi

Palvelupäällikkö Mika Heikkilä

Puhelimitse 0403581762

sähköpostitse mika.heikkila@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan