Psykiatri, aikuisten mielenterveyspalvelujen vastaanotto, Savonlinna

Hakuaika päättyy  26.7.2024 15:00

Savonlinnan aikuisten mielenterveyspalvelujen kokeneeseen ja osaavaan työryhmään haetaan psykiatrian erikoislääkäriä. Palvelut sijaitsevat Savonlinnan keskussairaalan yhteydessä Saimaan upeissa maisemissa.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee Mielenterveys- ja päihdepalveluihin psykiatrian erikoislääkäriä vakituiseen virkaan Savonlinnan mielenterveyspalvelujen vastaanotolle 1.9.2024 alkaen tai hakijan kanssa erikseen aloittamisen päivämäärästä sopien.

Aikuisten mielenterveyspalvelujen vastaanotto toimii Savonlinnan keskussairaalan yhteydessä. Poliklinikan kanssa samassa rakennuksessa toimii myös mielenterveys- ja riippuvuuksien hoito-osasto.

Savonlinnan keskussairaala sijaitsee lähellä keskustaa kauniissa Saimaan maisemissa. Tilat antavat mukavan ja turvallisen työ- ja hoitoympäristön potilaille ja ammattilaisille. Moniammatillinen työryhmämme Savonlinnassa on kokenutta ja osaavaa. Uudet potilaat tulevat vastaanotolle arviosairaanhoitajien tekemän arviointijakson myötä.

Haemme tehtävään psykiatrian erikoislääkäriä. Tehtävänkuvaan voidaan myös hakijan kanssa neuvotellen yhdistää poliklinikan kehittämis -ja johtamisvastuuta, jonka myötä porraspalkkakin olisi korkeampi ja tehtävänimike olisi apulaisylilääkäri. Näihin tehtäviin on myös mahdollista edetä ensin vastaanottotyötä tehden.

Paikallinen porraspalkkaus;
psykiatrian erikoislääkäri ja
alle 10v erikoistumisesta: 7786,20€
yli 10v erikoistumisesta; 8186,20€ ja mikäli tehtävään sovitaan lisävastuuta-> 8636,20€
Tämä peruspalkan päälle tulee vielä henkilökohtaiset lisät

Pelkästään vastaanottotyötä sisältävään toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään voidaan valita myös psykiatriaan perehtynyt lääketieteen lisensiaatti (palkka tällöin 6689,40€, kun valmistumisesta yli 3 vuotta) tai toisen erikoisalan erikoislääkäri.

Osa-aikaisesta työajasta voimme hakijan toiveiden mukaan neuvotella. Työ voi sisältää myös videovälitteistä etävastaanottotyötä, mutta kokoaikainen lähityöskentely on ensisijaisesti toiveenamme.

Potilasjärjestelmänä meillä on Lifecare.

Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada kaikkiin Savonlinnan vuokratalojen asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 4. ja 8. sekä 12. vuokrakuukausi. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Katso täältä uusi kotiosoitteesi: https://savonlinnaan.fi/naapuriksi/asuntoetu/

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä psykiatrian erikoislääkärin pätevyys.

Hakemuksen jättäminen: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista., Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys., Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastaava ylilääkäri Antti Hoberg, puh. 040 351 3193, antti.hoberg@etelasavonha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan