test

Psykologi (Normaalikoulu, Jyväskylä) vuorotteluvapaa

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:45

Psykologi, tervetuloa tiimiimme! Tule tekemään kanssamme merkittävää työtä lasten ja nuorten parissa.

Keski-Suomen hyvinvointialueelle haetaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen Normaalikoulun perusopetukseen Jyväskylään

PSYKOLOGIA

Vuorotteluvapaan sijaisuus sijoittuisi 31.7.2024 - 26.1.2025 aikavälille (tai sopimuksen mukaan 180 päiväksi). Aloitusajankohta sovittavissa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa oppilaan yksilökohtainen tuki ja ohjaus liittyen oppimiseen ja hyvinvointiin, oppimisvaikeuksien kartoitus, osallistuminen monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn sekä yhteisöllinen työ oppilaitoksella. Keski-Suomen hyvinvointialueella noudatetaan psykologityössä lakisääteisiä henkilöstömitoituksia.

Meillä on käytössä työnohjaus, mentorointijärjestelmä sekä kollegiaalinen konsultointimahdollisuus. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä osittain myös etätyötä ja käytössä on liukuva työaika. Meillä saat myös käyttöösi oman työhuoneen ja työvälineet (testistöt). Oppilas- ja opiskelijahuollossa sinua odottaa toisiaan tukeva tiimi sekä erinomainen perehdytys! Olet siis urasi alkuvaiheessa tai jo kartuttanut asiantuntemusta - meiltä löytyy mahdollisuuksia kasvaa ammattilaisena hyvässä työporukassa!

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Työssä menestyminen edellyttää psykologin ammattiosaamisen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja ja kehittävää työskentelyotetta. Eduksi katsotaan voimassa olevan oppilas- ja opiskelijahuoltolain aikainen kokemus koulupsykologin työstä.

Vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
- Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Tehtävissä on koeaika.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Eeva Hintikka, palveluvastaava

p. 050 595 3871

eeva.hintikka@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan