Psykologi (opiskeluhuolto, esi- ja perusopetus, Laukaa)

Hakuaika päättyy  7.8.2024 15:45

Olisitko juuri sinä oikea henkilö tulemaan meille töihin?

Keski-Suomen hyvinvointialueelle haetaan opiskeluhuollon esi- ja perusopetuksen psykologipalveluihin vakituiseen työsuhteeseen Laukaaseen

PSYKOLOGIA

Tehtäviisi kuuluu muun muassa oppilaan yksilökohtainen tuki ja ohjaus liittyen oppimiseen ja hyvinvointiin, oppimisvaikeuksien kartoitus, osallistuminen monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn sekä yhteisöllinen työ oppilaitoksella. Keski-Suomen hyvinvointialueella noudatetaan psykologityössä lakisääteisiä henkilöstömitoituksia.

Meillä on käytössä työnohjaus, mentorointijärjestelmä sekä kollegiaalinen konsultointimahdollisuus. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä osittain myös etätyötä ja käytössä on liukuva työaika. Meillä saat myös käyttöösi oman työhuoneen ja työvälineet (testistöt). Oppilas- ja opiskelijahuollossa sinua odottaa toisiaan tukeva tiimi sekä erinomainen perehdytys! Olet siis urasi alkuvaiheessa tai jo kartuttanut asiantuntemusta - meiltä löytyy mahdollisuuksia kasvaa ammattilaisena hyvässä työporukassa!

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Työssä menestyminen edellyttää psykologin ammattiosaamisen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja ja kehittävää työskentelyotetta. Eduksi katsotaan voimassa olevan oppilas- ja opiskelijahuoltolain aikainen kokemus koulupsykologin työstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Tehtävissä on koeaika.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus rekrytointilisään.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla. Työnantajana olemme vakaa ja turvallinen ja mahdollistamme sinulle kouluttautumisen. Huomioithan myös julkisen sektorin hyvät työehdot esim. lomapäivien osalta.

Terveiset kollegalta:
"Tämä työ on parhaimmillaan ihan tosi kivaa. Se on vaativaa, mutta siinä on myös todella paljon mahdollisuuksia. Koulupsykologityössä asioita voi katsoa niin monesta eri näkökulmasta, että aina löytyy asioita, joista innostua. Näin ollen toistuvaa on kokemus siitä, että oppii uutta ja osaa taas jotain vähän paremmin.

Minulle koulupsykologityö on arvovalinta. Haluan edistää yhteisöllisyyttä ennemmin kuin yksilökeskeisyyttä. Lapset ja nuoret ovat aivan ihania, ja kun heidän hyvinvointinsa eteen työskentelee, ei tarvitse kahta kertaa miettiä, onko omalla työllä merkitystä."

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Eija Saarenmaa palveluvastaava, johtava psykologi (lomalla 1.7.-4.8.2024)

p. 050 302 7604

eija.saarenmaa@hyvaks.fi

-

Seppo Huhtiniemi, palvelupäällikkö (lomalla 4.7.-4.8.)

p. 050 563 2418

seppo.huhtiniemi@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan